Nå nye målgrupper med annonce på vores Næstved City App!
1 års annoncering (52 annoncer + iBeacon inkl. produktion) for kun 4.988 kr.

Annoncering på Næstved City App består af to dele. Den éne del er annoncer på appen, som sættes op som interaktive tilbud. Den anden del er en såkaldt iBeacon, hvor du kan sende her og nu tilbud ud til brugere af appen via push-beskeder.


Alle kan annoncere på Næsved City App
Annoncering på Næstved City App er primært forbeholdt medlemmer af Næstved Cityforening. Men i nogle tilfælde kan ikke-medlemmer også blive annoncør. Kontakt os for nærmere info. 

Prisen for 52 interaktive annoncer (én hver uge) + iBeacon:     Tilbud:      pr. år      4.988,- kr. + moms.  

Der kan yderligere bestilles ekstra iBeacons til 250,- kr + moms pr. ekstra iBeacon.

Sådan bliver du annoncør
Kontakt marketingkoordinator, René Jørgensen, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf: 25 13 92 68.

Priserne er inklusiv grafisk produktion, som sker i samspil mellem kunde og Cominator, som laver Næstved City appen.

Prisen på 4.988,- kr. er et nuværende tilbud, som vare i en kort periode!

 

Om interaktive tilbud:

Interaktive tilbud er tilbud der sættes op som annoncer i en avis - men i vores digitale magasin. Tilbuddene bliver interaktive, når brugerne trykker på dem i ca. 2 sek. (long press). Der er forskellige former for interaktivitet. For eksempel online tilbudsavis, boligannonce, navigation til og kontakt med forretningen, web shop og Facebook.

Webshop: 
Brug app som trafik skaber til din forretnings web shop ved at linke direkte fra tilbudsvaren i shopping app til den samme vare i web shop og forøg muligheden for at konvertere brugeren om til en kunde.

Facebook:
Konstruer for eksempel et super kanon godt tilbud eller et tilbud med et sjovt udtryk - så vil brugerne måske dele dit budskab med hinanden på Facebook via shopping app.

naestved city app

 

Om Cominator iBeacon:

Med en COMINATOR iBeacon her og nu tilbuds løsning kan dine tilbud blive skubbet ud på brugernes smartphones, når de er i nærhed af din butik (maks. afstand er ca. 70 m). Tilbuddene bliver vist som push-beskeder, og der er to iOS scenarier: visning på låseskærm og som push-besked i top af skærm.
Løsningen er lige på trapperne til Android.
Vi kan anvende iBeacon teknologien på mange forskellige måder og til mange forskellige formål. 

Indholdsstyring (CMS):
Du opretter selv nemt din butiks her og nu tilbud med vores CMS via Internettet og følger med i, hvor mange smartphones der modtager tilbuddene. Der er lagt vægt på, at løsningen skal være hurtigt at bruge og lige til at gå til. Du skal angive: dato, start tid, slut tid, vælge iBeacon enhed (hvis flere end én) og skrive dit tilbud. Straks efter du trykker på submit vil brugerne begynde at modtage dit her og nu tilbud.

naestved city app2

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes