Det sker

Det er en fornøjelse at kunne præsentere Menstrup revy 2018 med et stærkt hold bestående af Michael Hasselflug, Ann Hjort, Vicki Berlin og Jesper Søgaard og instruktør Michel Castenholt samt Dahlbergs Trio. 

Læs mere ...

Næstved City bliver Sjællands flotteste Halloween by i efterårsferien. Hele byen pyntes op med græskar, halmballer, kister og gravsteder. 

Læs mere ...

Gå på trick or treat i uge 42, børnenes efterårsferie. 

Læs mere ...

I værkstedet kan alle børn være kreative med, at lave sjove ting til Halloween. Herudover kan man blive ansigtsmalet, så man er klar til trick or treat. Alt sammen gratis. 

Læs mere ...

Næstved er en dejlig ren by, men hos Blue City vil vi gerne gøre den endnu bedre og renere at bo og være i 

Læs mere ...

Kom forbi Axeltorv torsdag og fredag i efterårsferien, hvor hele familien kan hygge. Børnene kan gratis udskære farlige græskarhoveder, og det vil være muligt at lave pandekager og grille skumfiduser over bål.

Læs mere ...

Annika Aakjærs optræden har altid båret præg af at være en hybrid mellem musik og komik, og målet har altid været at få publikum til at grine og græde. Efter et par år med fokus på band koncerter er tiden nu blevet moden til at Annika endelig kaster sig over sit første regulære one-woman show. 

Læs mere ...

For første gang nogensinde tager Jens Unmack afsted helt alene med numre fra det store Love Shop-katalog og fra hans solo-albums. Med plads til at grave dybere i teksterne og historierne bag. Sangene som de nok først opstod; fra Jens Unmacks mund akkompagneret af hans guitar alene. 

Læs mere ...

Vær med på en uhyggelig gåtur gennem byen, hvor der fortælles spændende historier fra Næstved. Hør blandt andet historien om henrettelsen af Birgitte Prammand. Familien Reeberg der drev bøddelfaget i flere generationer. Se henrettelsespladsen og nogle af de gamle gravsteder fra gammel tid. 

Det er gratis og du skal blot møde op på Axeltorv.

Læs mere ...

Arena Næstved inviterer til kæmpe popfest med Scarlet Pleasure! 

Læs mere ...

Med godt 80 koncerter Danmark årligt er Sko/Torp et af landets absolut mest utrættelige, og elskede, livebands. Sangene fra deres bundsolide bagkatalog, der strækker sig over adskillige årtier, har fået nyt liv i intime, akustiske rammer. 

Læs mere ...

The Tarantino Twist Show er et show, der i bedste Tarantino stil forvandler Vershuset til vandhullet i en støvet flække, med skarptskårne karakterer, bragende musik og et hav af pikante detaljer.

Læs mere ...

Skal du til en festival med et overflødighedshorn af blues, soul, rock og boogie woogie i verdensklasse? 

Læs mere ...

Husker du…? Det gør vi! – På med svedbåndet, bind Converseskoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80er festes. 

Læs mere ...

Det populære jazz-funk band, The Electric Nomads, er tilbage med alle de oprindelige verdensstjernemusikere. At bandet igennem årene har været et enormt succesfuldt live band er ikke så underligt. Det intense sammenspil, spilleglæden og de dybe grooves er noget af det, deres mange fans beskriver som kernen i dette ægte liveband. 

Læs mere ...

Malende Musikere Lørdag den 10. november 2018 kl. 20.00 Unummererede siddepladser Arena Næstved har i samarbejde med musiker, komponist og maler, Thomas Agergaard samlet en perlerække af Danmarks toneangivende kunstnere, der alle har startet deres karriere indenfor musikken, men som også har haft stor succes med at udtrykke sig med pen og pensel. 

Læs mere ...

Havmåger, ørne, ænder og løver i keramik folder sig ud på den karakteristiske facade på Kählers værksted. Bygningens udsmykninger er resultat af samarbejdet mellem Herman August Kähler og Karl Hansen-Reistrup, der udvikler kunstkeramikken i 1880'erne. Kom i selskab med Reistrups sprudlende motivverden omsat til keramiske værker fra Kählerbakken ud i hele verden. 

Læs mere ...

Rock- og countrylegenden Dan Baird tager sit dreamteam af et rockband, Homemade Sin, med sig til Vershuset og garanterer en aften med "tre akkorder og en støvsky".

Læs mere ...

Det er lykkedes os at hente Vestre Jazzværk til Orangeriet! 

Læs mere ...

Vi omgiver os hele tiden med glas - for eksempel i hjemmet, hvor vi bruger glas til at drikke af og pynte op med, men også til opbevaring af blandt andet madvarer. De glas, vi omgiver os med, er produceret på mange forskellige måder, og noget opfattes som finere end andet. Mundblæst glas er mere kostbart end maskinfremstillet glas. 

Læs mere ...

En koncert med historien om Safri Duo, fra Bach til Rave-party 

Læs mere ...

Pågående soul, suveræn funk, dyb troværdig vokal. 

Læs mere ...

Nærmere info følger... 

Læs mere ...

Det er en stor glæde at kunne præsentere en af de mest omtalte danske musikere de senere år, verdensstjernen PRINCE’s bassist Ida Nielsen og hendes band. 

Læs mere ...

Nærmere info følger... 

Læs mere ...

. december 2018 inviteres du, dine venner, din virksomhed og kolleger til årets julefrokost hvor du bl.a. kan opleve Dan Rachlin & CHIEF 1 fyre den max af til årets CHRISTMAS DISCO PARTY.
DJ Flemming Jay sætter gang i festen under spisningen. 

Læs mere ...

Nærmere info følger... 

Læs mere ...

To af Danmarks mest markante sangere i international klasse slår igen talenterne sammen og tager på turne i december 2018! 

Læs mere ...

Arena Næstved holder amerikaner jul for hele familien! 

Læs mere ...

Den internationale crooner Helmut Lotti kommer til Danmark! Og du kan opleve ham i Arena Næstved. 

Læs mere ...

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter.

Læs mere ...

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes