Det sker

Det er med stor glæde, at vi her på Næstved Museum åbner dørene for en udstilling bestående af helt nye bud på produkter til Kähler Design skabt af studerende på kandidatuddannelsen for Keramisk Design ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK). 

Læs mere ...

Kom med til workshop med tekstilformidler Birgitte Bruun Rasmussen om broderi og smocksyning på strik torsdag d. 25. januar 2018. 

Læs mere ...

Tre dage. Tre shows. Tre storslåede oplevelser. Hvert andet år inviterer DGI verdens-eliten til Danmark. Og du kan sidde på forreste række. 

Læs mere ...

Thomas Wivel har denne gang fået mulighed for at medbringe den underfundige og tankevækkende komiker Povl Erik Carstensen. Nogle vil måske kende ham fra komikerduoen John og Aage, eller fra 80`er filmen " Huller i suppen " 

Læs mere ...

Hotel Vinhuset åbner dørene for alle der står og skal planlægge deres næste fest. 

Læs mere ...

Igen i år åbner SCALA dørene for alle, så vi sammen kan samle ind til børnecancerfonden. 

Læs mere ...

Lørdag den 3. februar er der åbent hus i Kunstforeningen i forbindelse med det landsdækkende arrangement Kunstforeningernes Dag, som Sammenslutningen af Danske Kunstforeninger står bag. Åbningstiden er som sædvanlig kl. 12-17. 

Læs mere ...

Årets nytårskoncert! Nyt koncept hvor der vil være mulighed for spisning også. Musik og underholdning ved: ARRIVAL FROM SWEDEN, NÆSTVED BYORKESTER samt Straw Family og Milles. 

Læs mere ...

Uforudsigelig, legende og levende trio. Trioen Ibrahim Electric befinder sig musikalsk i en helt særegen kategori. 

Læs mere ...

Vi fejrer vores nye lokaler på Banegårdspladsen 1, torsdag den 8. februar fra kl. 15.30 – 17.30. 

Læs mere ...

Som søn af den nu afdøde blueslegende Magic Slim blev Shawn Holt født ind i en verden af blues. Sammen med sin fars orkester “The Teardrops” fører han arven videre og holder fanen højt for den elektriske Chicago blues. 

Læs mere ...

Reggaekongen Wafande har fundet et nyt hjem i soul musikken. 

Læs mere ...

Burhan G tager i 2018 på en omfattende turné sammen med sit hold bestående af 3 musikere og to korsangere, og fredag d. 16. februar lægger de vejen forbi Spillet Vershuset. Det bliver en intens koncert, hvor publikum får Burhan G helt tæt på. Efterhånden er det en lang række af hits, Burhan G har i rygsækken, og de bliver alle sammen præsenteret for publikummet med opbakning fra hans to fantastiske korsangerinder Caroline Franceska og Amanda Vium. 

Læs mere ...

Brødrene Alstrup, der i fællesskab udgør spydspidsen af syv-mands-ensemblet Jonah Blacksmith, drager i februar 2018 på en intim trio-tour rundt i landet med et til anledningen nedbarberet setup. Til gengæld bliver der ikke skruet ned for hverken gode sange, hygge og nærvær, eller for skæve anekdoter og ditto smil. 

Læs mere ...

Polyfeen – ægte dansk syrerock fra dengang, man lå ned til koncerterne. 

Læs mere ...

She’s A Sailor har et mål. De ønsker at bringe nerve, personlighed og den musikalske æstetik tilbage i mainstream. 

Læs mere ...

Med mere end 360 millioner solgte plader i bagagen, er engelske Albert Hammond ikke “Hr. Hvem som helst”. Han har siden 60’erne produceret et hav af sange, både til selv, men i særlig grad til andre, og han har igennem årene haft adskillige sange i toppen af hitlisterne rundt omkring i verden. 

Læs mere ...

Stockholm Stompers ønsker ikke sympati af sentimentale grunde! Bandet spiller tumlende hot jazzmusik, som er levende og frisk, og som samtidig har sine rødder dybt i 20’ernes jazz. Energien og et stompy swing er de mest bemærkelsesværdige kendetegn. 

Læs mere ...

Når to af dansk musiklivs største profiler slår pjalterne sammen om deres fælles passion for jazzcrooner no #1 Nat King Coles musik, kan det ikke gå galt. 

Læs mere ...

Danmarks bedste 60’er-rock band, Hithouse Shakers, lægger vejen forbi Vershuset med deres forrygende show. Hithouse Shakers har gennem de seneste 20 år etableret sig som et solidt 60’er -band med et stort og trofast publikum. 

Læs mere ...

The Young Dubliners er sandsynligvis Celtic Rocks hårdest arbejdende band. Hvert år spiller de hundrede koncerter i USA og Europa. 

Læs mere ...

Blast er et dansk soul-funk bigband som har spillet siden 1980. Det holdt en pause i 90’erne og har så været i fuld gang i de sidste 15 år med mere end 400 koncerter og 5 LP/cd bag sig. 

Læs mere ...

The Blue Van løfter sløret for det nye projekt The Van, der for kort tid siden udgav ny single. 

Læs mere ...

Kender du Martin Hoberg Hedegaard? eller Husker du Martin fra X-faktor... 

Læs mere ...

Hanne Boel har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, når hun i foråret tager på tur rundt i landet. 

Læs mere ...

Tarantino Twist Show er et show, der i bedste Tarantino stil forvandler Vershuset til vandhullet i en støvet flække, med skarptskårne karakterer, bragende musik og et hav af pikante detaljer. 

Læs mere ...

Den amerikanske sanger og musiker Guy Forsyth har ved flere lejligheder givet koncerter rundt i Danmark og endnu engang er turen kommet til Spillestedet Vershuset. Har man oplevet Guy Forsyth live tidligere, så ved man, at man kan se frem til en besnærende musikalitet, ægte showmanship, en varm og rå vokal, fede melodier og heftige soloer på alt lige fra akustisk og elektrisk guitar til slideguitar, ukulele, sav og mundharpe. 

Læs mere ...

Goosetown Jazzband fra Vordingborg har mere end 35 år på bagen og den gode traditionelle jazz på repertoiret. 

Læs mere ...

Der findes kun én Mike Tramp, så enkelt er det. Han er manden som har rejst verden tyndt og har optrådt alle steder fra Vesterbro til Los Angeles, Tasmanien til Montreal og Jakarta til Thorshavn. Med 26 albums bag sig, har Mike Tramp i år fejret sit 40 års jubilæum i rockens tjeneste. 

Læs mere ...

Beskrivelse af arrangement: Arena Næstved præsentere i samarbejde med Rønnebæksholm og Grønnegades Kulturcenter: Kim Larsen og Kjukken SOMMERTURNÉ 2018 Publikum i alle aldre kan se frem til at opleve Kim Larsen & Kjukken i forrygende spilleform, når orkestret igen i sommeren 2018 drager på en omfangsrig turné i Danmark, Norge og Sverige. 

Læs mere ...

Arena Næstved og NIF præsentere sanger, sangskriver og producer Rasmus Seebach, som er Danmarks ubetinget største artist, og har med sine 4 studiealbums opnået større succes end nogen anden på den danske popscene. 

Læs mere ...

Scandinavian Old Stars består af rutinerede musikere fra den danske traditionelle jazzscene. 

Læs mere ...

Det er lykkedes os at hente Vestre Jazzværk til Orangeriet! 

Læs mere ...

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes