Det sker

Har du hang til en god gang velspillet rock og popmusik? - Så har Fire Halve det hele! 

Læs mere ...

Foredrag om Herluf Trolle og Birgitte Gøyes unikke bogsamling ved museumsinspektør og medforfatter til bogen ’Birgitte Gøye og Herluf Trolles Bøger’, Susanne Outzen. 

Læs mere ...

For 3. år i træk arrangeres Næstved Vinfestival på Axeltorv med smagsprøver på vine og delikatesser fra Vinhandlere og importøre. Byens butikker holder åbent til kl. 22.00 

Læs mere ...

25 år med de største og bedste hits fra U2. Det er hvad det danske band, med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk - har leveret og 1. september står Die Herren atter klar i Spillestedet Vershuset. 

Læs mere ...

Sct. Jørgens Jazzklub synes næsten ikke, at de kunne undvære Second Line Jazz Band fra Sverige på deres repertoire et helt år, så nu henter de dem igen. 

Læs mere ...

Nærmere info følger. 

Læs mere ...

Danmarks store skuespiller Ghita Nørby, som netop har kunnet fejrer sit 60 år jubilæum og spillet sin sidste rolle på teatret, har sammen med guitaristen Lars Hannibal sammensat et program fyldt med overraskelser. 

Læs mere ...

En mørk efterårsdag for 22 år siden besluttede to musikstuderende fra Aarhus sig for at samle en gruppe mænd til at lave et underholdningsindslag til Konservatoriets julefest. 

Læs mere ...

Rockgruppen The Sandmen's historie er en fortælling om et mangeårigt liveorkester, der blev dannet tilbage i 1985. Hits, venskab og utallige koncerter har støbt et band, som elsker at spille live og fredag d. 22. september har du mulighed for at høre dem på Spillestedet Vershuset, hvor de gør stop på den længste Danmarkstour i 15 år. 

Læs mere ...

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. 

Læs mere ...

The voice of Runrig besøger Vershuset. 28. september 2017 gæster skotske Donnie Munro Trio Spillestedet Vershuset. 

Læs mere ...

Den ægte lyd af amerikansk blues. Mike Zito begyndte at synge som 5-årig, og som teenager havde han allerede banet sig vej ind på musikscenen i St. Louis. Han forelskede sig hurtigt i bluesgenren og i historierne fortalt af countrysangere. 

Læs mere ...

Årets store JAZZFEST i Sct. Jørgens Jazzklub - Kom og genoplev stemningerne fra Femø - , Snake City -, Maribo -, og Silkeborg- Jazzfestivalerne i det smukke Gamle Ridehus med tre Jazzorkestre og helstegt pattegris m. gemuse. for 350,00 kr. 

Læs mere ...

Fredag den 6. oktober byder Spillestedet Vershuset som en del af kulturnatten velkommen til 3 gratis koncerter med Drengesind, Aksglæde & Tårn. 

Læs mere ...

Nærmere info følger. 

Læs mere ...

Så er Martin Nørgaard endelig klar med sit første one man show, “Indebrændt”! 

Læs mere ...

Det er virkelig sjældent, at popstjerner får en fantastisk start på sin karriere ved at bryde igennem internationalt som sensuel stemme på et vaskeægte klubhit, sådan som Camillie Jones gjorde det på Fedde Le Grands udgave af "The Creeps". Med et trofast output har Jones dog formået at holde sig ovenvande på en omskiftelig scene af succesfulde og fejlende popmusikere. 

Læs mere ...

Mennesket har brug for håb. Ny plade fra canadisk/færøske Lena Anderssen finder lys i mørkets afkroge med håbet som den centrale drivkraft. Man føler sig lige dele draget og favnet af sangene og Lena Anderssens stemme, der kan synge selv de mest genstridige skyer væk. 

Læs mere ...

Spillestedet Vershuset præsenterer Blues & Roots music i sin reneste og ædleste form. 14. oktober 201 bliver der lagt i ovnen til en af de svedigste og mest bevægende oplevelser, som den danske bluesscene har at byde på. 

Læs mere ...

Nabihas forårstur flyttes til efteråret 2017. Det betyder bl.a. at Vershusets koncert med Nabiha d. 12. april 2017 flyttes til fredag d. 20. oktober 2017. Billetter til den oprindelige koncertdag kan benyttes til koncerten d. 20 oktober eller kan refunderes på det forsalgssted, hvor de er købt senest 23. maj 2017. 

Læs mere ...

I 2012 blev der arrangeret en række koncerter til minde om kapelmester Arne Bue Jensen, der afgik ved døden i november 2011. 

Læs mere ...

Marie Carmen Koppel har gennem de sidste mange år opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Hendes store stemme, intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau har placeret hende som Danmarks soul dronning. Og den 21. oktober får du muligheden for at høre hendes ”højhed” i Spillestedet Vershuset. 

Læs mere ...

Nærmere info følger. 

Læs mere ...

I efteråret 2013 udgav Peter Vuust CD'en "September Songs" i samarbejde med bl.a. Veronica Mortensen. Den anden cd i dette samarbejde. Et enigt anmelderkorps gav top-anmeldelser og den blev nomineret til Årets Danske Vokaljazzudgivelse ved Danish Music Awards i 2014. 

Læs mere ...

Danmarks bedste musikalske kvintet. I efteråret 2010 mødtes fem danske kunstnere med vidt forskellige baggrunde, til en snak om et samarbejde, der bare var tænkt som en en-gangsforestilling. 

Læs mere ...

Den første torsdag i november bliver en mindeværdig dag for Spillestedet Vershuset. Det er dagen hvor Infernal lægger vejen forbi Grønnegade og Spillestedet Vershuset. 

Læs mere ...

Nærmere info følger. 

Læs mere ...

Der er dømt ekstra klogskab til danskerne, når Adam & Noah i 2017 tager ud på en ny landsdækkende turné, som følger op på dette års udsolgte "Sker Der Dansker"-tour.  

Læs mere ...

Whitney Houstons mange fans kan se frem til et vidunderligt hyldestshow til en af verdens største sangerinder. 

Læs mere ...

Miriam Mandipira dannede "Her Danish Friends" tilbage i 2010 og har siden – sammen med dem – arbejdet målrettet på at fremelske et udtryk, hvor alle hendes musikalske talenter kommer i spil. 

Læs mere ...

Det er en stor glæde at kunne præsentere en af de mest omtalte danske musikere de senere år, verdensstjernen PRINCE’s bassist Ida Nielsen og hendes band. Ida Nielsen er vendt hjem til Danmark og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennens tragiske bortgang ikke helt har fortaget sig, har hun færdiggjort sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlet et fantastisk band og er igen draget på landevejen. 

Læs mere ...

Ingen anden dansk sangerinde og sangskriver har som ANNE LINNET printet sig ind i generationer af danskernes musikalske dna og hun tilhører den helt tunge vægtklasse af dansk pophistorie.  

Læs mere ...

Til efteråret tager en pioner i dansk rockmusik - frontmanden for pigtrådsrock ’ulven’ Peter Belli - på hvad der er annonceret som hans sidste turné. Og naturligvis er Spillestedet Vershuset, hvor han har optrådt adskillige gange, blandt de spillesteder, hvor ’ulven’ igen vil stå på scenen. 

Læs mere ...

I Nikolaj Stokholms første one-man show får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en vanvittig sjov historie, som selvfølgelig kun kan fortælles af ham, der har været det hele igennem selv. 

Læs mere ...

Steffen Schackinger tilhører den absolutte guitar-elite og er regnet som en af verdens bedste guitarister! Nu er han med sin trio med en af Danmarks bedste trommeslagere Lars Daugaard, klar til at tournére her i landet. 

Læs mere ...

Young Flowers introducerede som de første den progressive rockmusik i Danmark, ligesom Cream gjorde det i England og Mountain, Blue Cheer o.a. gjorde det i USA. 

Læs mere ...

De tre sangere, guitarister og komponister Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø søger tilbage til den akustiske nerve, der for 6 år siden samlede dem omkring sangene. The White Album startede deres karriere med at turnere England tyndt tilbage i 2011-12, hor de blot var tre mand med et hav af instrumenter i baggagen og en stak sange komponeret i sommerhuset. 

Læs mere ...

Black Friday er årets helt store shoppingdag. Butikkerne bugner af uimodståelige tilbud.

Læs mere ...

Har du bare én gang oplevet Johnny Madsens akustiske triokoncerter, ved du, at det er nu, du skal sikre dig en billet til koncerten den 25. november, hvor Madsen stiller i stærkeste startopstilling – med guitarekvilibristen Knud Møller og den formidable percussionist Henrik From. 

Læs mere ...

Kom i rigtig julehumør med en god, traditionel og hyggelig julefrokost på hotellet, hvor Feat Back leverer musikken til festen, som strækker sig fra kl.18.30-01.00. 

Læs mere ...

Mere aktuelle og autentiske end nogensinde – danske Guns’N’Roses-Jam hylder verdens farligste rock-band, der i slutningen af 2016 annoncerede verdensturne og som alene i Europa solgte mere en 1 mio billetter på 24 timer! 

Læs mere ...

Det tegner ret lyst for Dissing & Las. Det tredie udspil med eget materiale ’Kig op’ kom på gaden sidste år, efter at de to singler er blevet spillet flittigt af P4 hele sommeren. 

Læs mere ...

Søndag den 3. december kan børn og barnlige sjæle være med til at byde julemanden velkommen og sammen med ham og borgmester Carsten Rasmussen tænde juletræet på Axeltorv. 

Læs mere ...

Huxi Bach vil ind til benet. Ind til det vigtige. Eller i hvert fald ind til det, han synes er vigtigt. Det forsøger han at komme i sit nye one-man show - IND TIL BENET.
Når man forsøger den slags, skal man selvfølgelig være forsigtig, for man kan nemt komme til at skære sig selv i fingeren, eller endnu værre: save den gren over man selv sidder på! 

Læs mere ...

After Beat er vores gamle venner: Lars på pianoet, Christian bag bassen og Dines ved trommerne. 

Læs mere ...

Tre dage. Tre shows. Tre storslåede oplevelser. Hvert andet år inviterer DGI verdens-eliten til Danmark. Og du kan sidde på forreste række. 

Læs mere ...

Til toppen
×

 
Næstved Vinfestival

Kom til dette års Vinfestival d. 1. september kl. 16 - 22
Billetterne sælges allerede nu via billetto

knap35