Det sker

Den lokale kunstforening KuBA og Næstved Cityforening er igen i år gået sammen om at skabe den tilbagevendende kunstrute med udstilling af vidt forskellige kunstværker hos 22 af Cityforeningens medlemmer, som hver har ”adopteret” en kunstner fra KuBA. 

Læs mere ...

I efteråret 2013 udgav Peter Vuust CD'en "September Songs" i samarbejde med bl.a. Veronica Mortensen. Den anden cd i dette samarbejde. Et enigt anmelderkorps gav top-anmeldelser og den blev nomineret til Årets Danske Vokaljazzudgivelse ved Danish Music Awards i 2014. 

Læs mere ...

"Kasper's Verden Live" er Kasper Windings første rigtige turne siden 2000. 

Læs mere ...

Find dit Heidi og lederhosen kostume frem fra klædeskabet, og kom til et brag af en fest, når vi d. 27 oktober stiller et kæmpe telt op på Axeltorv i forbindelse med Halloween aften i Næstved City. 

Læs mere ...

Kom og mærk den (u)hyggelige stemning når Næstved City holder Halloween aften, hvor du kan shoppe i byens butikker til kl. 20.00 

Læs mere ...

Efterår, hygge, varme drikke og ild i brændeovnen…hvad mangler der? Jo, selvfølgelig en rigtig god bog. Dem udkommer der heldigvis mange af for tiden. 

Læs mere ...

Danmarks bedste musikalske kvintet. I efteråret 2010 mødtes fem danske kunstnere med vidt forskellige baggrunde, til en snak om et samarbejde, der bare var tænkt som en en-gangsforestilling. 

Læs mere ...

Den første torsdag i november bliver en mindeværdig dag for Spillestedet Vershuset. Det er dagen hvor Infernal lægger vejen forbi Grønnegade og Spillestedet Vershuset. 

Læs mere ...

Husker du...? Det gør vi! - På med svedbåndet, bind Converseskoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80er festes. 

Læs mere ...

Fredag d. 3. november frigives årets julebryg. Igen i år afspærrer vi den centrale del af byen og inviterer hele byen på god musik og kolde fadbamser. Der er GRATIS entre til festpladsen. 

Læs mere ...

Der er dømt ekstra klogskab til danskerne, når Adam & Noah i 2017 tager ud på en ny landsdækkende turné, som følger op på dette års udsolgte "Sker Der Dansker"-tour.  

Læs mere ...

Whitney Houstons mange fans kan se frem til et vidunderligt hyldestshow til en af verdens største sangerinder. 

Læs mere ...

Miriam Mandipira dannede "Her Danish Friends" tilbage i 2010 og har siden – sammen med dem – arbejdet målrettet på at fremelske et udtryk, hvor alle hendes musikalske talenter kommer i spil. 

Læs mere ...

Det er en stor glæde at kunne præsentere en af de mest omtalte danske musikere de senere år, verdensstjernen PRINCE’s bassist Ida Nielsen og hendes band. Ida Nielsen er vendt hjem til Danmark og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennens tragiske bortgang ikke helt har fortaget sig, har hun færdiggjort sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlet et fantastisk band og er igen draget på landevejen. 

Læs mere ...

Ingen anden dansk sangerinde og sangskriver har som ANNE LINNET printet sig ind i generationer af danskernes musikalske dna og hun tilhører den helt tunge vægtklasse af dansk pophistorie.  

Læs mere ...

Til efteråret tager en pioner i dansk rockmusik - frontmanden for pigtrådsrock ’ulven’ Peter Belli - på hvad der er annonceret som hans sidste turné. Og naturligvis er Spillestedet Vershuset, hvor han har optrådt adskillige gange, blandt de spillesteder, hvor ’ulven’ igen vil stå på scenen. 

Læs mere ...

I Nikolaj Stokholms første one-man show får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en vanvittig sjov historie, som selvfølgelig kun kan fortælles af ham, der har været det hele igennem selv. 

Læs mere ...

Steffen Schackinger tilhører den absolutte guitar-elite og er regnet som en af verdens bedste guitarister! Nu er han med sin trio med en af Danmarks bedste trommeslagere Lars Daugaard, klar til at tournére her i landet. 

Læs mere ...

Young Flowers introducerede som de første den progressive rockmusik i Danmark, ligesom Cream gjorde det i England og Mountain, Blue Cheer o.a. gjorde det i USA. 

Læs mere ...

De tre sangere, guitarister og komponister Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø søger tilbage til den akustiske nerve, der for 6 år siden samlede dem omkring sangene. The White Album startede deres karriere med at turnere England tyndt tilbage i 2011-12, hor de blot var tre mand med et hav af instrumenter i baggagen og en stak sange komponeret i sommerhuset. 

Læs mere ...

Black Friday er årets helt store shoppingdag. Butikkerne bugner af uimodståelige tilbud.

Læs mere ...

Har du bare én gang oplevet Johnny Madsens akustiske triokoncerter, ved du, at det er nu, du skal sikre dig en billet til koncerten den 25. november, hvor Madsen stiller i stærkeste startopstilling – med guitarekvilibristen Knud Møller og den formidable percussionist Henrik From. 

Læs mere ...

Kom i rigtig julehumør med en god, traditionel og hyggelig julefrokost på hotellet, hvor Feat Back leverer musikken til festen, som strækker sig fra kl.18.30-01.00. 

Læs mere ...

Mere aktuelle og autentiske end nogensinde – danske Guns’N’Roses-Jam hylder verdens farligste rock-band, der i slutningen af 2016 annoncerede verdensturne og som alene i Europa solgte mere en 1 mio billetter på 24 timer! 

Læs mere ...

Det tegner ret lyst for Dissing & Las. Det tredie udspil med eget materiale ’Kig op’ kom på gaden sidste år, efter at de to singler er blevet spillet flittigt af P4 hele sommeren. 

Læs mere ...

Søndag den 3. december kan børn og barnlige sjæle være med til at byde julemanden velkommen og sammen med ham og borgmester Carsten Rasmussen tænde juletræet på Axeltorv. 

Læs mere ...

Huxi Bach vil ind til benet. Ind til det vigtige. Eller i hvert fald ind til det, han synes er vigtigt. Det forsøger han at komme i sit nye one-man show - IND TIL BENET.
Når man forsøger den slags, skal man selvfølgelig være forsigtig, for man kan nemt komme til at skære sig selv i fingeren, eller endnu værre: save den gren over man selv sidder på! 

Læs mere ...

After Beat er vores gamle venner: Lars på pianoet, Christian bag bassen og Dines ved trommerne. 

Læs mere ...

Tre dage. Tre shows. Tre storslåede oplevelser. Hvert andet år inviterer DGI verdens-eliten til Danmark. Og du kan sidde på forreste række. 

Læs mere ...

Årets nytårskoncert! Nyt koncept hvor der vil være mulighed for spisning også. Musik og underholdning ved: ARRIVAL FROM SWEDEN, NÆSTVED BYORKESTER samt Straw Family og Milles. 

Læs mere ...

Kender du Martin Hoberg Hedegaard? eller Husker du Martin fra X-faktor... 

Læs mere ...

Til toppen
×
Sms- og mailservice