Dato: 29. juni 2018
Tidspunkt: Åbent til kl. 22.00
Sted: Næstved City

Den 29. juni bliver en aften i sommerens tegn. Du kan shoppe i byens butikker helt til kl. 22.00. 


Axeltorv

Kl. 10.00 - 18.00: Markedsbod fra SOLO
SOLO står klar med vanvittige tilbud. Tusindvis af kollektionsprøver og 2. sorteringtøj.

Kl. 16.00 - 21.00: Grill-selv område
XL-Byg Meding og Kvickly står klar med Webergrillene. Her kan du købe en grillpakke og iskold vin, som du herefter griller og nyder imens du hører musik på torvet. Personalet hos Meding giver desuden fif og gode idéer til din webergrill.

Kl. 17.30 – 21.20: Picnic koncert fra Urania
Musikforeningen Urania inviterer til picnic koncert på Axeltorv. 3 bands spiller hver 2 sæt.
Næstved Byorkester, underholdningsorkesteret med et bredt favnede repertoire bl.a. Tom Jones, Toto, Abba, Pink og Tina Turner.
Gefion Brass band, spiller tradionelt Brass band musik med kendte landsholdssange, Rolling Stones, Lionel Richie og Birdland.
Promenade Orkestret har også et bredt repertoire der spænder fra tyrolermusik til promenade musik. På aftenen vil det primært være promenade musik man kan høre, som bl.a. byder på gamle kendte danske melodier.

 

Torvestræde v. Axeltorv

Kl. 16.00 – 21.00: Street minigolf.
Hvem i familien er bedst til minigolf? Find ud af det når vi sætter en 9 hullers street minigolfbane op foran Sydbank. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup står ved banerne med små sjove golfkonkurrencer. Her kan du vinde prøvemedlemskaber eller greenfee billetter til den smukke parkbane i Mogenstrup.

 

Hjultorv

Kl. 17.00 – 21.00: Rosélounge med musik
Crazy Daisy forvandler græsplænen på Hjultorv til én stor Rosé lounge. Borde/bænke sættes op, og en af deres DJ’s spiller hyggelig loungemusik.

 

Dania

Kl. 17.00 - 20.00: Hoppeborg, popcorn og slush ice
Nybolig Næstved og HusCompagniet åbner dørene, og byder alle interesserede indenfor.Ungerne kan hoppe løs på den store hoppeborg, og der vil være gratis popcorn og slush ice til alle børn. Så tag hele familien med forbi, og få en snak om jeres boligdrømme.

 

Kindhestegade

Kl. 17.00: Helstegt pattegris og live musik
Café Gadespejlet stiller op ved caféen med live musik og grill. Her kan du købe helstegt pattegris og/eller helstegt oksestriplon. Kom ind i caféen og bestil inden den 28. Juni.

 

Ringstedgade

Kl. 14.00 – 16.00, Museumshaven: Livemusik fra Songs2U
Songs2U underholder med sange, der går lige i øregangen og som du slet ikke kan lade være med at nynne med på. Du får akustiske versioner af sange fra kunstnere som Sanne, Danser med drenge, U2, Thomas Helmig og mange flere.

Kl. 16.00 – 22.00, v. Springvandet: Udstilling af biler fra Selandia Automobiler
Mød Selandia Automobiler, Danmarks største og meste besøgte Ford Forhandler. De tager det bedste og mest eksklusive med fra deres sortiment. Vind en bil i tre uger, hør mere om deres tilbud og tilmelde dig deres store BilOpera den 23. august.

Kl. 16.30 – 17.30, Museumshaven: Livemusik fra Maya Maybell
Kom ind i museumshaven og hør Maya Maybell og band, der spiller musik skrevet af Maya selv, samt nogle kendte covernumre. Lad dig rive med af deres musikalske evner, og bliv rørt en time i vores selskab til lyden af soft pop og soul.

Kl. 18.00 – 19.45, Museumshaven: Akustisk musik fra I AM SHEN
Vi er to unge musikglade mennesker, som har spillet sammen i 5 år. Vi spiller nye pop numre, dog også gamle RnB klassikere, så hvis du er til rolig og lækker musik hvor der også er gang i den, så kom forbi og lyt med.

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes