Dato: 1. september 2017
Tidspunkt: Kl. 16.00 - 22.00
Sted: Axeltorv & byens gågader

For 3. år i træk arrangeres Næstved Vinfestival på Axeltorv med smagsprøver på vine og delikatesser fra Vinhandlere og importøre. Byens butikker holder åbent til kl. 22.00 

De sidste to år har Axeltorv summet af glade mennesker med vinglas i hånden når Næstved Cityforening har inviteret til Vinfestival. Folk mødtes, hvor snakken og vinen fik følgeskab af lækre smagsprøver på delikatesser fra boderne. Der var ingen tvivl om, at folk hyggede lidt ud over det sædvanlige.

Til dette års Vinfestival kan du forvente en lidt speciel smagsoplevelse - nemlig dansk produceret vin. To danske vingårde vil stå klar på Axeltorv den 1. september: Dyrehøj Vingaard der er Danmarks største vingård, og Solbjerggaard Vin der er en mindre familiedrevet vingård fra lokalområdet.

Deltagere:

På Axeltorv:

I gaderne:

Billetter á 100,- kr. kan købes hos:

  • Kvickly, Kvægtorvet
  • MENY, Østergade
  • Superbrugsen, Fensmark
  • Skjoldburne, Næstved Storcenter

Køb din billet her:

Begrænset antal billetter:
Da det er begrænset, hvor mange folk, der kan være på Axeltorv, vil vi opfordre dig til at købe billet hurtigst muligt.

Billetterne ombyttes på dagen for afholdelsen af Vinfestivalen til et smageglas inkl. 10 poletter.

For hver smagsprøve afleveres poletter ud fra hvor dyr vinen er. Vine med udsalgspris fra 1 - 100,- kr. koster 1 polet. Fra 101 - 200,- kr. koster 2 poletter. etc. Poletter gives kun for vine og derved ikke smagsprøver på mad. Du kan købe ekstra poletter ved indgangen på dagen. Der kan også købes smageglas ved indgangen til Vinfestivalen, såfremt der er flere tilbage.

Bøger og spiritus fra hele verdenen
Georg Christensens Boghandel på Axeltorv har inviteret et kendt, lokalt ansigt til butikken. 
Freddy Blak, holder fra kl. 18 - og ca. 2 timer frem et specielt oplæg der berører både portvin, whisky og rom. Det vil omfatte såvel drikkene som bøgerne om disse. Freddy Blak er en stor kender af såvel de nævnte drikke, som den udgivne litteratur på området. Han vil causere om begge dele og være til rådighed for spørgsmål og diskussion. I forbindelse med Freddys oplæg vil der være smagsprøver.

Sprudlende Gospel
Kl. 18.00 og igen kl. 19.00 kommer Caféhjørnet v. Sct Mortens Kirke til at sprudle af energi og højt humør, når Birkebjerg Gospelkor - med knap 30 sangere, fremviser deres brede repertoire af nye og gamle gospelsange.

Lamborghini og et godt glas vin
Hvor ofte er du i nærkontakt med en bil, der accelererer så hurtigt, at det svarer til frit fald? Nu har du muligheden hos Jyske Bank i Østergade! Kom og nyd synet af den vildeste Lamborghini Aventador foran banken – sammen med en god kop kaffe eller et glas vin. Deltag samtidig i konkurrencen om en tur i den lynhurtige racer. Lamborghini’en er en del af Sportscar Event, et velgørenhedsarrangement som Jyske Bank er sponsor for, og hvor hele overskuddet går til Børnecancerfonden. 

I Jyske Bank kan du også møde RealMæglerne, som kan hjælpe dig hvis du bliver bidt af store biler, og får brug for at udvide til en bolig med stor garage. Du kan endda vinde et krydstogt, hvis du altså svarer rigtigt på spørgsmålene om bolig og bank. Til børnene er der både balloner og sodavand.

Til toppen
×

 
Næstved Vinfestival

Kom til dette års Vinfestival d. 1. september kl. 16 - 22
Billetterne sælges allerede nu via billetto

knap35