Kontorfællesskab i Næstved Bymidte
Her på Sct Peders Kirkeplads kan der nu tilbydes kontorfællesskab. F.eks. kontor på 86 m² (samt 29 m² andel af fællesareal) i kontorfællesskab i Næstved Centrum. Her findes lejemål fra 23-140 m² (eks. andel af fællesareal).

Kontorerne har adgang til fællesfaciliteter i form af toiletter, tekøkken /spiseplads, samt printerrum.

Kontorerne kan lejes enkeltvis eller flere ad gangen - alt op til lejers pladsbehov. Her er i alt 10 lejemål, der deler fællesarealer.

Kontorfællesskabet har indgang / trappeopgang fra passagen mellem Axeltorv og Sct. Peders Kirkeplads. I opgangen findes person-elevator. Muligt at skilte ved opgang samt på mur i passagen.

Ejendommen er gennemgribende renoveret inden for de senere år og lejemålet fremstår i rigtig god stand, udført i gedigne materialer.

Lejemål overtages nyistandsat med ny-malede vægge, paneler og gerichter. ny-slebne og lakerede ege-træsplankegulve samt akustiske systemlofter med integreret belysning.

Her er desuden ventilations- og klimaanlæg samt udvendige persienner, der sørger for et behageligt indeklima.

Der er mulighed for leje af parkeringspladser i p-huset, der ligger i gården bag lejemålet. Ellers er der fine, gratis parkeringsmuligheder i nærområdet, såvel på Bredstræde- som på Sortebrødreparkeringen.

Endeligt kan der, til fornuftige priser, tilbydes deltagelse i husets kantine-ordning, da denne ejendom er en flerbruger-ejendom.

En absolut attraktiv mulighed for at få kontor på 1.klasse i Næstved.

Læs mere her

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes