Strategiplan for Næstved Cityforening 2020.

Næstved Cityforening er en sammenslutning af byens butikker og erhvervsliv. 

Vi er en frivillig forening med 180 medlemmer, som arbejder sammen på at gøre Næstved til regionens bedste og mest attraktive handelsby. 

Det gør vi ved at skabe aktiviteter og tage fælles initiativer, der tiltrækker handlende og besøgende til byen.

 

Vores Vision:

Næstved Cityforening vil skabe Sydsjællands bedste handelsby. Det skal ske med et stærkt, varieret og attraktivt erhvervsliv og aktiviteter, som ikke blot tiltrækker lokale handlende, men folk fra et vidtrækkende opland. Det skal skaffe Næstved flere handlende, turister og besøgende samt skabe et øget behov for arbejdskraft.

 

Vores Mission:

Næstved Cityforening arbejder for, på vegne af sine medlemmer, at samarbejde med Næstved Kommune, Næstved Erhverv og turistorganisation om at skabe de bedste handelsbetingelser og -rammer for Næstveds butiks- og erhvervsliv.

 

Vores Målsætninger:

  • Være en værdifuld og indflydelsesrig interesseorganisation i forbindelse med beslutninger omkring Næstved by, byrum og erhvervsbetingelser.
  • At være afsender på flere nye city-tiltag, som kan samle medlemmerne og skabe den nødvendige synlighed og gennemslagskraft i Næstved by og opland.
  • Et stærkt, tæt og gensidigt udviklende kommunesamarbejde.
  • Tæt og forpligtende samarbejde og sameksistens med bl.a. Næstved Erhverv, turistorganisation og andre relevante aktører.
Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes