Kontaktoplysninger

blue city logo

Kindhestegade 28
4700 Næstved
Tlf. 52 51 53 14
[email protected] 
www.bluecity.dk 

Følg Blue City Næstved på Facebook

Vi køber. Vi sælger. Vi elsker genbrug!
Det er nemt og sikkert at købe brugt elektronik hos Blue City - og du kan spare tusindvis af kroner i forhold til at købe nyt. Vi har et kæmpe udvalg af de mest populære elektronikprodukter - blandt andet brugte iPhones - i god kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Det er sikkert at købe og sælge:
Du får altid 2 års reklamationsret og 14 dages fortrydelsesret. Uanset om du køber eller sælger, er det Blue City du handler med - vi videregiver ikke dine oplysninger til andre, og vi sørger for at al elektronik bliver renset og nulstillet. Vi registrerer alle produkter i vores system, så vi kan sikre, at det er den retmæssige ejer, der sælger til os. Som sælger får du med det samme betaling for dine varer, når du sælger i en Blue City butik. HUSK at medbringe gyldig billede- og adresselegitimation.

Køb nyt med god samvittighed:
Når du f.eks. sælger din brugte mobil til Blue City, forlænger du mobilens levetid. Dette har en større miljømæssig betydning, end de fleste tror. Kun 15-20% af al forbrugerelektronik bliver genbrugt i dag.

Blue City - Køb og salg af brugt elektronik:
Det er nemt at sælge og købe brugt elektronik via Blue City, fordi vi kombinerer styrkerne fra et stærkt website samt butikker rundt om i landet.

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes