Kontaktoplysninger

Logo webshop

Kirkestræde 5
4700 Næstved
93 93 69 49
[email protected]
www.bobas.dk 

Følg os på vores sociale medier:
facebook logo png   instagram logo

 modtager naestved gavekort

 

Bobas er en baby- og børnetøjsbutik men også en kaffebar, og alt under samme tag.

Ideen til butikken startede i sommeren 2018, da vores datter kom til verden, og jagten på babytøj begyndte, men det skulle både være god kvalitet og også supersødt, og så var der lige det med prisen.

Børn og især babyer vokser superhurtigt og bruger tøjet i max et par måneder inden det bliver for småt og de skal op i næste størrelse. Her kom ideen om at starte eget firma og hjemmeside. Vi ville sælge børnetøj som var overkommeligt i pris men hvor man ikke går på kompromis med kvalitet.

I oktober 2020 valgte vi at åbne en fysisk butik, og dermed udvide forretningen både med tøjstørrelser, så vi nu har tøj helt op til 10 år, men også med en kaffebar, så vi også kan tilbyde en skøn kop kaffe til fædre, mødre og alle andre som vil nyde vores nøje udvalgt kaffe og andre varme og kolde drikkevarer.

Vi forhandler mærker, som Pinokio, Lily Grey, HonsiuMisiu mm. Du finder derfor ikke tøjet andre steder i Danmark end hos os. Tøjet er altid kun af den bedste kvalitet og 100% blødt og behageligt at have på.

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes