Kontaktoplysninger

bowlnfun logo

Erantisvej 38
4700 Næstved
Tlf. 55 77 88 30
www.bowlnfun.dk
www.thegrill.dk

Følg os på vores sociale medier:
facebook logo png

modtager naestved gavekort

Næstved Bowlingcenter bliver til Bowl’n’Fun | The Grill
Næstved Bowlingcenter beliggende på Erantisvej 38 i Næstved, er solgt til Danmarks største kæde af bowling- og forlystelsescentre – Bowl’n’Fun | The Grill.
Bowl´n´Fun, en kæden som har eksisteret i 23 år, har i forvejen 14 centre fordelt i Jylland og på Fyn, og nu kommer de også til Sjælland.

Gorm Petersen har ejet Næstved bowlingcenter siden 2001 og udtaler at ”Salget af Næstved Bowlingcenter er positivt og helt rigtigt for både centret, Næstved og Bowl’n’Fun. Næstved er et perfekt sted for et Bowl’n’Fun forlystelsescenter samt deres restaurantkoncept The Grill. Jeg er samtidig stolt over at Næstved bliver det første center på Sjælland, hvor Bowl’n’Fun | The Grill har valgt at etablere sig, fortsætter Gorm Petersen.

 

Stor renovering af centret
Bowl’n’Fun | The Grill har valgt at lukke centret i sommermånederne for en total renovering af centret. Bowl´n´Fun er udover at være bowling også et forlystelsescenter med mange andre aktiviteter, og der vil i Næstved blive etableret en 12-hullers indendørs mini golf bane, 3 Escape rooms, Laser bane og ikke mindst det populære legeland Happies hule.
Centret vil til oktober åbne op med 1. etape som bliver færdig renoveret bowling og lounge område. De øvrige aktiviteter vil komme løbende i takt med at tilbygningen bliver færdig. Sidst men ikke mindst åbner restaurant The Grill til januar, med en stor buffet restaurant med plads til 300 gæster.

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes