Kontaktoplysninger

CafeGroennegade logoA

Grønnegade 10
4700 Næstved
53 79 00 67
[email protected] 
www.cafegroennegade.dk

Følg os på vores sociale medier:
facebook logo png

 

modtager naestved gavekort

Stemningsfuld café i hjertet af Næstved

Gitte Spandet har fået godt fat i sit publikum i hendes Café Grønnegade, beliggende i Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Den 1. september 2016 åbnede Gitte Spandet Café Grønnegade og publikumsinteressen har været over forventning lige siden. ”Om det skyldes det gode værtsskab, de hyggelige rammer, den veltilrettede mad eller de overskuelige priser, det er op til gæsterne at vurdere” fortæller Gitte Spandet med et glimt i øjet. Gitte er uddannet kok og har mange års erfaring inden for faget. Gitte Spandet er et kendt ansigt i byen hvor hun bl.a. tidligere har været daglig leder på Hotel Vinhuset og for år tilbage drev hun Hotel Krebshuset i Sorø.

Café Grønnegade er på mange måder et modstykke til de mange konceptcafeer, som skyder op i landskabet. Inventaret er en blanding af gammelt og nyt, hvor størstedelen af møblerne er indkøbt på diverse antikmarkeder. Sammen med lyden fra en grammofonafspiller, duften fra den friskmalede kaffe og den velanrettede mad, giver det en hyggelig og afslappet atmosfære.

I cafeen kan man få et varieret udvalg af sandwich, salater, tapas, frokostanretninger og ikke mindst dagens lune ret. ”Vi henvender os til det modne publikum, som ønsker at nyde en frokost i rolige omgivelser” fortæller Gitte Spandet, som fortsætter ”Vi har mange gæster som efterfølgende bestiller mad ud af huset, ligesom vi levere mad til møder og arrangementer i kulturcentret.”

Café Grønnegade er primært en frokostcafé med daglige åbningstider fra 11 til 17, lørdag dog kun til 15.00 og lukket om søndagen.
Når der er større teater- eller koncertarrangementer i kulturcentret, er cafeen aftenåben med en to-retters showmenu. Menuen skifter hver måned og det er nødvendig med forudbestilling. På hjemmesiden www.cafegroennegade.dk kan man se hvilke arrangementer man kan bestille showmenu til. Det er også muligt at booke cafeen til privat- eller firmaarrangement.

cafe groennegade 1     cafe groennegade 2
Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes