Kontaktoplysninger

citatplakat logo

Sct Mortens Gade 4
4700, Naestved
Denmark
+45 60 70 70 81
[email protected] 
www.citatplakat.dk
www.hipd.dk

I Sct Mortens Gade 4 har Citatplakat.dk hovedkontor, sammen med virksomhederne Cityplakat, Collude og Hipd.dk, hvor vi printer plakater med egne designs, samt reklameplakater og -bannere til byens butikker, og udvikler hjemmesider til virksomheder.

Den 15. februar 2015 startede vi (Kasper Laursen og Oliver Hansen) firmaet Citatplakat.dk, der i al sin enkelthed gengiver tidens sjoveste danske citater på plakater. Idéen med konceptet er at sprede smil på folks læber og, via den simple grafiske opsætning, lede folks tanker hen på citatets oprindelse. Under udviklingen af nye plakater forsøger vi altid at finde en god balance mellem humor og æstetik, således at disse originale og ikoniske citater kommer til sin ret, når de ender i de danske stuer. Konceptet er strøget ind i hjertet hos folk i alle aldre og følges allerede af over 80.000 personer på de sociale medier.

Efterfølgende er flere virksomheder blevet blevet tilføjet til listen, og i dag har virksomheden Cityplakat, der printer reklameplakater og -bannere til Næstveds butikker, hjemme i Sct Mortens Gade 4. Det samme har Collude som står for udviklingen af hjemmesider til virksomheder, og i juli 2017 blev plakatvirksomheden Hipd.dk opkøbt, og huses nu også på adressen.

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes