Kontaktoplysninger

dhaba logo

Sct. Peders Kirkeplads 1
4700 Næstved
Tlf. 58 53 53 29
www.dhaba.dk

Følg os på vores sociale medier:
facebook logo png

Nu har Næstved City også en indisk restaurant. Endda en ganske særlig en af slagsen. Her bliver smagsløgene og synet pirret af DHOOMS retter, som serveres i små portioner, ligesom spansk tapas. Dhoom er hindi og betyder en støj eller et oprør. Inspirationen til det nye spisested er hentet fra den indiske vestkyst - nærmere betegnet fra den larmende millionby Mumbais gader.

Manden bag
DHABA-ejeren er Enayatullah Safi, som til sommer bliver bachelor i statskundskab fra Københavns Universitet, hvorefter han går videre til en kandidatuddannelse. Samtidig fortsætter han – sammen med sin indiske kok Joysten Fernandes - med at udvikle DHABA-retter, som trods det, at de er typiske dhaba-retter, der fører tankerne til Indiens velduftende madgryder, alligevel er tilpasset danskernes smagsløg.

Smagsoplevelser for enhver
Netop ved at DHABA retterne serveres i små portioner, får du som gæst mulighed for at få mange forskellige smagsoplevelser, når du gæster DHOOM, hvor du også kan nyde den smukke udsigt til byens middelalder-kirke eller måske blot en veltillavet kaffe fra det alsidige sortiment.

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes