Kontaktoplysninger

EDC PEB Logo Payoff RGB

Ringstedgade 28
4700 Næstved
55 78 66 00
[email protected]
www.edc.dk/naestved 

EDC i Næstved blev grundlagt i 1982. Med flid, etik og godt købmandsskab har vi igennem alle årene, formået at skabe gode resultater og tilfredse købere og sælgere.

Det gule bolighus har en meget synlig beliggenhed og ses af et stort antal mennesker, hver eneste dag.

Kunder er forskellige, så i hver eneste bolighandel, tager vi udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker. Vi udarbejder således i fællesskab med vore kunder en salgsplan.

Vi er en del af EDC Poul Erik Bech, landets eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed. Med mere end 60 boligbutikker sørger vi for, at du får landsdækkende fordele og et stort lokalkendskab til samme pris.

Vi løser opgaver inden for villa, rækkehuse, ejerlejligheder, fritidslandbrug og andelsboliger. Vores butik i Karrebæksminde beskæftiger sig udelukkende med køb/salg af fritidshuse.

Vælger du EDC, vælger du et firma med mange medarbejdere, som både har stor salgskraft og stor fleksibilitet. Du er som sælger altid tilknyttet en fast ejendomsmægler, hvilket sikrer dig, at der altid er fokus på salget af netop din bolig.

Vores mæglere har fokus på specielle geografiske områder, i eller uden for Næstved. Endvidere har vi vore egne specialister inden for formidling af ejerlejligheder og andelsboliger samt fritidslandbrug. Dette sammenholdt med en aktiv efteruddannelse gør, at du er sikret de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.

Vores filosofi er, at hvis du som mægler har et speciale, løser du opgaverne optimalt.

Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg til diskretionssalg og hvis du selv hjælper til, bliver det naturligvis billigere. .

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes