Kontaktoplysninger

Euc Logo

Jagtvej 2
4700 Næstved
Telefon: 5575 3300
[email protected] 
www.eucsj.dk 

Følg EUC Sjælland på Facebook

Det er spændende at udfordre sig selv. Derfor udbyder EUC Sjælland uddannelse, kurser samt efteruddannelse til mange forskellige målgrupper.
For de helt unge, der lige har lukket døren til folkeskolen, er der mulighed for at tage en erhvervsuddannelse eller htx – eller vælge kompromisset; nemlig en eux, der forener det bedste fra håndværket og gymnasiet.

I samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland tilbyder EUC Sjælland videregående uddannelser.

Der er ligeledes et væld af AMU, kurser og efteruddannelser – for både medarbejdere og virksomheder. Vores erfarne konsulenter udvikler også gerne skræddersyede kurser til den enkelte virksomheds behov.

Elevstyrede cafeer, skolehjem, Elevtopmøde, fester og åbent hus er alt sammen med til at skabe et blomstrende uddannelsesmiljø.

Derudover ønsker EUC Sjælland at arbejde målrettet og samfundsansvarligt for at gennemføre energieffektive løsninger. Ved at bidrage til en bæredygtig udvikling, gennem vores uddannelser i både Næstved, Køge, Haslev og Vordingborg, har erhvervsskolecentret en ambition om at være en stærk samarbejdspartner overfor virksomheder og øvrige interessenter.

Apropos virksomheder, indgås der mange ansættelseskontrakter med disse, så eleverne på erhvervsuddannelserne får sig en praktikplads.
Uddannelse og innovation er tæt forbundet. Derfor er EUC Sjælland blandt andet en aktiv medspiller i både Campus Køge og Campus Haslev.

EUC Sjælland
- Et godt sted at være, et godt sted at lære!

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes