Kontaktoplysninger

Fensmark

Næstvedvej 2
4684 Holmegaard
Tlf. 55 54 60 10
[email protected] 
www.fensmarkbrugsforening.dk 
www.fenswine.dk 

Følg os på vores sociale medier:

facebook logo png

modtager naestved gavekort

Fensmark Brugsforening er meget populær for de gode tilbud, det store udvalg, den præsentable butik og ikke mindst de kompetente og hjælpsomme medarbejdere, for hvem service er et af nøgleordene.
Med service mener de to chefer Hans Larsen og Niels Kjeldsen, at kunderne altid skal behandles, så dét at handle ind, bliver til en god og positiv oplevelse, hver eneste gang du besøger Fensmark Brugsforening. Den nu 3.500 m2 store butik rummer stort set alt, hvad hjertet begærer, inden for frugt og grønt, blomster, delikatesse og slagter, kolonialvarer, bagerbrød samt ikke mindst øl og vin. Herudover er der også bl.a. kiosk, postkontor og en tøjafdeling.


Hvad du ønsker, skal du få
Skal du holde en fest eller et større arrangement, eller har du blot lyst til noget helt specielt fra Brugsens egen slagter, delikatesseafdeling med mad ud af huset, fra Brugsens eget bageri eller en af de andre af butikkens afdelinger, kan du være sikker på, at medarbejderne gør alt for at opfylde dine ønsker. Er du øl- eller vinentusiast, går du heller ikke forgæves hos Fensmark Brugsforening. Her kan du f.eks. vælge mellem 250 forskellige ølsorter, og i vinafdelingen vil du helt sikkert føle, at du nærmest er landet i en slotskælder i Frankrig. Blandt det alsidige sortiment af vine, kommer du ikke uden om FensWine, som er butikkens egen vinimport, hvor der importeres lækre vine fra mindre producenter i Italien, Spanien, USA og Tyskland.
Vi laver en ny beskrivelse ved lejlighed, men lige for nu bruger vi denne reviderede version.

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes