Kontaktoplysninger

Gentlemens Logo

Axeltorv 6
4700 Næstved
Tlf. 61 66 84 06
[email protected] 
www.gentlemens-salon.dk 

Følg Gentlemen's på Facebook

Haircut and shaving since 2013
Tirsdag den 26. marts fik Næstved City en HERRE-frisørsalon – lidt ud over det almindelige. Her sætter mænd – og kun mænd – sig til rette i nogle skønne originale frisørstole, som indbyder til maskulin welness. Og det er lige, hvad kunderne får, når de lægger hovedet i ejeren, Simons, hænder.

Simon Rønhovde er, trods sine kun 22 år, allerede en erfaren herre i frisørkunstens verden. Men derudover har han også en sikker hånd, når det gælder fjernelse af hårvæksten med en skarp og effektiv barberkniv. Men inden kniven nærmer sig ansigtet, bliver kunden forkælet med varmt håndklæde. Varmen åbner porerne, så Simon kan gnide barbercremen ind og gøre huden klar til en barbering, der bare skal prøves. Kunsten at barbere med kniv er noget, Simon har lært af en iransk frisør og barber i Norge.

Simon er udlært hos Stender på Strøget og nyder nu at byde sine kunder velkommen her i Næstved, hvor hans lille både hyggelige og enkle HERRE- frisørsalon allerede har tiltrukket mænd i alle aldre. Selvom salonen er tøse-frit område, er alle kvinder alligevel velkomne. – Men kun, når de vil bestille tid til wellness for deres mænd!

 

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes