Kontaktoplysninger

Godiva logo

Torvestræde 13
4700 Næstved
Tlf. 88 34 12 34
[email protected] 

Følg os på vores sociale medier:

facebook logo png

 

modtager naestved gavekort

Straks man træder ind hos Go´Diva bliver man i godt humør. Butikken oser af imødekommenhed. Lige fra de flotte, ny istandsatte lyse lokaler til de varme smil, som både indehaveren Bodil Eliasson og hendes medarbejder møder deres kunder med. Man er ikke i tvivl om, at Bodil er som skabt til at servicere butikkens besøgende, og at de nyder, at hoppe i de mange spændende styles, som Bodil selv henter hjem direkte fra Paris.

Go´Diva er stedet for kvinder fra 20 år og opefter, passer tøjstørrelse 36 – 54 og der ønsker at føle sig som en diva uden at skulle betale en formue for det. Blandt butikkens spændende sortiment kan du gå på opdagelse i mærker som Only, Junarose, Ofelia, Wearhouse og Cassiopeia. Har du tillige lyst til at finde en sko, taske eller andre accessories, der lige passer til det dress, du har købt, er det også mere end muligt hos Go´Diva. Her bugner hylderne med alt det, der gør det hyggeligt og sjovt at shoppe – måske sammen med en god veninde.

Du er altid velkommen til at kigge ind og blive inspireret. Da Bodil har mere end 8 års brancheerfaring, er du sikker på at få masser af gode råd og vejledning med på vejen – måske til dit yndlingskøb.

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes