Kontaktoplysninger

Grey logo a4

Axeltorv 9A
4700 Næstved
31 42 54 42
[email protected]
www.greys.nu 

Følg os på vores sociale medier:
facebook logo png   instagram logo

modtager naestved gavekort

Grey’s er Næstveds nye tøjbutik på Axeltorv. Vores sortiment henvender sig til kvinder, der bruger str. 42-56 og vi forhandler en håndfuld danske mærker, som laver design specifikt til de kurvede kropstyper, således at tøjet sidder godt, ser flot ud og er behageligt at have på.

Selve butikken er indrettet med god plads, så den er nem at overskue, og så tøjet får plads til at præsentere sig bedst muligt og så det er nemt at komme rundt; også med barnevogn, gangstativ eller i kørestol. Der er ekstra god plads i prøverummene, så man kan trække vejret, få tøj af og på, og vende og dreje sig uden problemer.

Herudover har vi et hyggeligt loungeområde, hvor man kan tage sig en pause og nyde en kop gratis kaffe/te/kakao og bladre lidt i et blad eller en bog. Det er også et godt sted at parkere sin mand, hvis man gerne vil have lidt ekstra tid til at shoppe uden at få dårlig samvittighed.

Ud over vores tøjmærker har vi selvfølgelig også et stort udvalg af accessoires i form af sko, tasker, tørklæder, strømpebukser og smykker. Skal der lidt ekstra farve på øjne og læber, kan man roligt prøve vores make-up, der er fra danske Coolcos og helt fri for parfume og parabener.

Vi står klar i butikken til at hjælpe med at finde dit næste yndlingsoutfit – fordi tøj skal prøves!

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes