Kontaktoplysninger

Logo

Ramsherred 6 B
4700 Næstved
70 60 21 22
[email protected] 
www.home.dk 

Hos home Næstved City hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. Her i forretningen er vi lokalt forankret i Næstved, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa i Næstved. Vi kender hvert et gadehjørne og ved, hvad der er værd at bemærke lige præcis i dit område.

Vi sælger alle typer af ejendomme herunder villaer, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger og byggegrunde.

Har du en landejendom, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores ejendomsmægler. Derudover tilbyder vi også køberrådgivning, så vi trygt kan hjælpe dig med køb af ny ejendom.

Du kan forvente mere end det sædvanlige hos home Næstved City, da vi altid bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse i forbindelse med køb og salg. Din tilfredshed er altafgørende for os, og det er et privilegium at hjælpe dig godt på plads i boliglivet. Vores fantastiske netværk, faglige stolthed og ihærdighed er med til at gøre home Næstved City til dit helt rigtige valg af mægler i Næstved om omegn.
Vores ejendomsmægler er klar til at rykke ud, så giv os gerne et kald allerede i dag og lad os hjælpe dig med at sælge din bolig – og husk salgsvurderingen er gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes