Kontaktoplysninger

Hotel Kirstine Logo

Købmagergade 20
4700 Næstved
Telefon: 5577 4700
[email protected] 
www.hotelkirstine.dk 

Følg Hotel Kirstine på Facebook

modtager naestved gavekort

Hotel Kirstine er et 4 stjernet privatejet hotel der ligger i hjertet af Næstved. Når De ankommer hertil vil De straks lægge mærke til, at stedet rummer mere end bare værelser, møde- og festlokaler, det har charme og sjæl. Vi har restaureret hotellet med øje for dets historie, og vi er stolte af resultatet. Vi ved at det er de små detaljer der skaber oplevelsen. Og uanset om I er her for at være med i et møde, nyde et Kroophold eller deltage i en fest, vil vi gøre vores bedste for, at I får en unik oplevelse.

Værelser:
Vi har 52 dobbeltværelser og 4 enkeltværelser. Alle værelser er med eget bad/toilet, TV, telefon, hårtørrer, elkedel med gratis kaffe/te, internet & minibar på værelset. Alle værelser er individuelt indrettet. Dog finder I stadig Hotel Kirstines romantiske og hyggelige stil på hvert værelse. Vi har både værelser med udsigt over vores skønne gårdhave og udsigt til Susåen.

Restauranten:
Når De spiser på Hotel Kirstine nyder De mad fra et klassisk køkken med et moderne islæt, hvor vi kræser for detaljerne og sætter gode råvarer i højsædet. Vi ved, at en middag ude, hvad enten det er til fest, den intime middag, firma sammenkomsten eller kurset, skal være i orden ned i mindste detalje. Det bestræber vi os altid på at efterleve, når vi tilbereder og anretter jeres mad. Derfor er det både en fornøjelse for smagsløgene, men også for øjet når De spiser på Hotel Kirstine.

Vort a la carte kort skifter med årstiderne. På denne måde kan vi tilberede mad med årstidens udbud. Vi har også vor populære måneds menu fra 3 – 5 retter med mulighed for tilkøb af afstemt vinmenu.

 

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes