Kontaktoplysninger

jespers optik logo 

Torvestræde 5-7
4700 Næstved
Tlf: 55 72 02 80
[email protected] 
www.nytsyn.dk/optiker/nyt-syn-nastved 

Følg os på vores sociale medier:

facebook logo png   

modtager naestved gavekort

Den 1. oktober 2015 slog 40-årige Jesper Leth dørene op til sin egen optikerforretning. Det har han prøvet før, idet han tidligere har været ejer af Profill optik i Næstved. I 2010 valgte han at prøve kræfter med jobbet som regionschef for Synoptik, som er Danmarks største optikerkæde.

Imidlertid savnede Jesper at løse opgaver indenfor sit fag, som han har erfaring fra gennem 20 år. Jespers Optik er uden bindinger til de store kæder og er derfor i stand til at vælge sit eget brillesortiment. Da Jesper dagligt selv vil være til stede i sin optikerforretning, er han således i stand til hurtigt at agere på kundernes ønsker til individuelle brillestel og personlig, professionel service.

Trods sin uafhængighed af store kæder, har Jesper forhandlet favorable og dermed konkurrencedygtige priser hjem på glas fra bl.a. Zeiss. Jesper glæder sig til at ønske velkommen til såvel tidligere som nye kunder i sin nye butik i hans hjemby midt i Næstved City. Så kig ind og få en optikersnak med ”Din lokale optiker”.

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes