Kontaktoplysninger

Keis guld og soelv Logo

Skomagerrækken 10 -12
4700 Næstved
Tlf. 55 72 00 71
[email protected] 
www.guldkeis.dk 

Følg Keis Guld og Sølv på Facebook

modtager naestved gavekort

For ca. 2 måneder siden åbnede Rikke og Henrik Keis deres 3. guldsmedeforretning og denne gang i Næstved City. Her byder butikkens daglige leder Jannie Aabo velkommen i nogle meget elegante rammer, som passer perfekt til de unika smykker, som Keis Guld & Sølv har gjort til deres varemærke.

Kvalitet for alle pengene
Hos Keis Guld & Sølv har de travlt på værkstedet Her arbejder mester selv sammen med tre guldsmede, som har hver deres kompetencer. Det sikrer kunderne det bedste resultat – uanset om det gælder reparation af de mest skattede arvesmykker, eller når der skal designes nye smykker. Henrik Keis er ekspert i diamanter og har mange års erfaring i arbejdet med de kostbare stene. Keis Guld & Sølv har altid et stort udvalg af diamanter på lager til hurtig reparation eller en større investering i stenen, der varer for evigt.

Meget at vælge imellem
Da Keis Guld & Sølv har aftaler med nogle af de førende smykkeleverandører, kan du – udover Keis egen designs – altid finde et bredt udvalg i færdige guld- og sølvsmykker fra f.eks. Srouples. Aagaard. Lund Copenhagen. Susanne Friis Bjørner. Fossil Ure. Skagen ure. Skagen ringe. Izöli.

Bytteservice
Keis Guld & Sølv er medlem af den landsdækkende Danske Guldsmede og urmageres bytteservice, hvilket gør det nemt, hvis du ønsker at få byttet et smykke, som du har købt hos Keis Guld & Sølv i Næstved.

 

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes