Kontaktoplysninger

Kop og Kande Logo

Kindhestegade 2 B
4700 Næstved
Telefon: 5577 7850
[email protected] 
www.kop-kande.dk   

modtager naestved gavekort

Kop & Kande er en landsdækkende kæde, som består af selvejende isenkram-butikker, der forhandler et bredt sortiment af kvalitetsmærkevarer inden for køkken, gastronomi og gaveartikler.
Onsdag den 8. august 2001 åbnede Jessie Nielsen sin Kop & Kande butik i Kindhestegade, Næstved City med særlig fokus på mærkevarer. I dag rummer butikken foruden mærkevarerne også varer der ligger udenfor det faste sortiment, idet Jessie ynder at tilføre butikken et spændende og anderledes udvalg af varer, som adskiller hendes butik fra områdets øvrige isenkræmmere. Jessie har et skarpt øje for tidens trends og er ikke bleg for at satse utraditionelt når det gælder indkøb af varer. Teamet bag Kop & Kande Næstved City har baggrunde i forskellige brancher og er alle med til at præge butikkens sortiment og temaer.

Vi sætter en ære i at yde en professionel service over for alle kunder og bestiller gerne specielle varer hjem efter behov. Vi er altid behjælpelige med gaveidéer og kyndig vejledning om vore produkter, og gælder os til at betjene dig i butikken.

Med venlig hilsen
Kop & Kande Næstved City

 

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes