Kontaktoplysninger

Lorange Logo

Kirkestræde 4
4700 Næstved
[email protected] 
www.lorange.dk 

modtager naestved gavekort

Lorange Vinhandel er mere end en butik. Stedet oser af historisk charme. Her kappes næsten alt om at drage dig ind i de mange spændende hændelser, som stedet har været ramme om gennem de snart 140 år butikken har eksisteret. Gennem mange år har det oprindelige murværk ført en hengemt tilværelse bag det ene pudslag efter det andet. Men lige nu gennemgår butikken en gennemgribende renovering, så også det oprindelige murværk kommer frem i lyset.
Lorange Vinhandel er kendt for sine kvalitetsvine med hver deres historie. Og den fortæller Jens og Jan Steffen Hansen gerne om. Hvis tiden tilllader det, er de også parate til at inddrage dig i den historie, der ligger gemt i det interessante lille museum, de smukke gamle kampsten og alt det andet, som gør butikken til en spændende seværdighed.

Velasorteret sortiment
Hos Lorange Vinhandel kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg i røde og hvide vine, champagne, portvin, whisky, diverse spiritus og meget andet. Butikkens ”to generationer” er klar med kyndig rådgivning, som gør det at handle hos Lorange til en ganske speciel oplevelse.

 

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes