Kontaktoplysninger

Naestved Boldklub Logo

Rolighedsvej 180
4700 Næstved
Telefon: 22 93 72 72
www.naestvedboldklub.dk 

Følg os på vores sociale medier:
facebook logo png

Næstved Boldklub A/S har siden etableringen i 1939 været blandt byens primære varemærker og er et kendt brand ude i DK.
Historien har været mangfoldig og mange har fejret nogle fantastiske opture sammen med Boldklubben og samtidig oplevet nogle år, hvor det er gået mindre godt - men Boldklubben er altid kommet tilbage og er i dag en solid fodboldklub med sorte tal på bundlinien når regnskabet gøres op - og et brand som Næstved er sammen om.

Næstved Boldklub oplever stor vækst. Boldklubben bakkes op af mere end 170 samarbejdspartnere som sammen udgør et stort og stærkt netværk, som udover fælles oplevelser på stadion, også er sammen om mange arrangementer og events henover sæsonen heriblandt koncerter, foredrag, stand-up og udlandsture blot for at nævne nogle. Et netværk som henover de sidste år har oplevet stor vækst og som kun i fremtiden vil vokse sig større og stærkere.
Fodboldholdet ligger pt. i 1. division som er landets anden bedste række. En række som i fodboldens verden er meget attraktiv at være en del af og som har en kæmpe mediebevågenhed. Som alle ved, så er fodbolden den mest eksponerede sportsgren i DK og det mærker Næstved Boldklub også. Derfor hænger det også godt sammen med, at det øvrige DK har et stort kendskab til Næstved Boldklub og at Boldklubben er med til at sætte Næstved på landkortet.

Vil du også være en del af et stærkt netværk og kunne du/I være interesseret i at høre mere om mulighederne så kontakt Næstved Boldklub.

Kontakt Salgschef Peter Nielsen, tlf. 22937272 elller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes