Kontaktoplysninger

Naestved havn Logo

Vestre Kaj 16
4700 Næstved
Telefon: 5598 5200
[email protected] 
www.naestvedport.dk 

 

Næstved Havn er en travl og visionær arbejdsplads.
Næstved Havn, som sidste år fejrede 70 års fødselsdag, ligger tæt på bymidten med kun få timers sejlads til Østersøen og de Nord-europæiske havne. Den er ISO 14001 certificeret, og har perfekte faciliteter til mindre og mellemstore coasters samt havnerelaterede firmaer. Omvendt modtager havnen også mange varer, bl.a. årligt cirka 50.000 tons træ.

Siden 2004 har væksten i gennemsnit været 10%. Der er investeret i bl.a. nye hydrauliske laste- og lossemaskiner, topmoderne kraner samt nye frontlæssere, som kan laste et skib på en halv dag, hvor det før tog op til flere dage. Flere arealer er blevet optimeret, bl.a. med nye pakhuse. Grundet den relativt lille havn og vores soliditet, går vi ofte ind i individuelle løsninger, fortæller havnechef Jesper Møller Petersen.

Havnen har også en økonomisk betydning for det lokale erhvervsliv. En nylig offentliggjort rapport konkluderer, at havnen skaber omkring 750 jobs samt har en produktionsværdi på ca. 850 mill. kr. for lokalområdet.

Der er planer om at udvide sejladsforholdene i kanalen, aå de matcher fremtidens krav. Havnen skal også gøres mere tilgængelig med en stor havnepromenade, slutter Jesper Møller Petersen.

 

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes