Kontaktoplysninger

naestved museum logo

Sct. Peders Kirkeplads 14
4700 Næstved
Tlf. 70 70 12 36
[email protected] 
www.naestved-museum.dk 

Følg os på vores sociale medier:

facebook logo png

Design, kunsthåndværk og kulturhistorie er nøgleordene for Næstved Museum, som i to af byens smukkeste middelalderhuse, centralt beliggende i Næstved, viser dig byens stolte historie.

 

DESIGNMUSEUM NÆSTVED I BODERNE
Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved

På DesignMuseum Næstved i Boderne kan du opleve kunsthåndværk og design i absolut verdensklasse. Med Danmarks største samlinger af historisk keramik fra Kählers Keramiske værksted og glas fra Holmegaard Glas, viser vi dig både historien, oprindelsen og helt nye fortællinger om de genstande, du ellers troede, du kendte så godt.
For børn og barnlige sjæle tilbyder vi oplevelsesjagten ’Safari med HAK i’, hvor man kan gå på opdagelse i vores Kähler-samling for at finde svar på de sjove opgaver.

I gennem skiftende særudstillinger viser vi desuden forskellige sider og perspektiver af moderne kunsthåndværk og design. Udstillinger der alle på én gang peger tilbage på de grundlæggende og vigtige kunsthåndværker, men som også peger ind i fremtiden.

 

HELLIGÅNDSHUSET
Ringstedgade 4, 4700 Næstved

I det gamle Hellighåndshus i Ringstedgade bliver du ført gennem Næstveds historie på alsidig og spændende vis. En model af Næstved giver et spændende indblik i, hvordan byen så ud i 1682, i Bødlens rum kan du blive klogere på forskellige afstraffelsesmetoder, du kan komme helt tæt på Vikingerne og i gennem vores samling af tøj kan du få et indblik i, hvordan folk gik klædt for 100 år siden, mens gammelt legetøj viser, hvordan børn på den tid lod sig underholde.

I den gamle kirkesal holder vores museumsbutik til, hvor der er noget for enhver smag.

I både Boderne og i Helligåndshuset afholder vi løbende spændende arrangementer som, foredrag, workshops, byvandringer med mere, så hold øje med vores hjemmeside for opdatering på vores aktiviteter.

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes