Kontaktoplysninger

Naestved Netavis logo

Vadestedet 1 (1. sal i DR Huset)
4700 Næstved
[email protected] 
www.naestved.netavis.nu

Næstved Netavis er en succesfuld lokal netavis i Næstved. Netavisen følger et koncept for superlokale online medier i Danmark, som i første omgang har lavet proof-of-concept i 5 lokalområder. Konceptet startede i Faxe og Stevns for 6 år siden, og er nu siden august 2017 også etableret i Næstved Kommune. Læsertallet ligger ifølge Google Analytics stabilt over 65.000 læsere pr måned.

På Næstved Netavis kan læserne finde oplysninger om, hvad der sker lige præcis i deres lokale område. Historierne spænder fra nyt fra den lokale skole og plejehjem til døgnrapporten, byfester og lokalpolitik. Nyhederne på Næstved Netavis er tæt på læseren, tæt pakkede og kort fortalt. Historierne foregår lige uden for døren og har derfor større umiddelbar relevans og nytte end oplysninger om en oversvømmelse i Australien eller en vejsidebombe i Irak.

Næstved Netavis er et initiativ startet i erkendelse af, at der i takt med verden er blevet mere og mere globaliseret, er opstået et lokalt informationsvakuum, som Næstved Netavis gerne vil udfylde. Men Næstved Netavis er meget mere end lokalbladet på nettet. På Næstved Netavis er nyhederne timegamle.

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes