Kontaktoplysninger

nybolig logo

Dania 12
4700 Næstved
[email protected]
Tlf. 55 72 00 72
www.nybolig.dk 

Følg os på vores sociale medier:
facebook logo png

Din lokale ejendomsmægler i Næstved

Godt lokalkendskab skaber resultater
I vores butik møder du en stab af veluddannede og engagerede medarbejdere, som alle har en bred viden om Næstved og alle de mange tilbud, der forefindes for byens borgere. Vi kender skolen, pasningsmuligheder, den gode bager og alt det du søger i hverdagen. Vores vurderingsmæglere er bosat i nærområdet og har en uddannelse som ejendomsmæglere med i bagagen, når de besøger dig i dit hjem. Det sikrer dig En ordentlig handel.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.
Vi vil gerne huskes for En ordentlig handel
Hos Nybolig Jan Milvertz A/S arbejder vi effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder, hvad enten du er køber eller sælger. Det skaber resultater og dem er vi stolte af.

"Mægleren hoppede næsten på tungen for os"
Det er altid rart at få et skulderklap, når man har gjort det godt, og vores kunders meninger taler for sig selv. Vores kundeanalyser viser, at hele 91% er "tilfredse" eller "meget tilfredse" med at have solgt gennem os.

Vil du vide, hvad din bolig er værd?
Vi er altid klar til at give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan handles for. Vi udarbejder en helt personlig handlingsplan for salget af din bolig, så får du et godt overblik over salgsforløbet. Det kalder vi sikkerhed og tryghed.

Kigger du efter ny bolig?
Hos os vil du opleve, at forretningens størrelse betyder noget. Med 5 butikker på Sjælland sælger vi boliger lige fra Kalundborg til Næstved. Og selvom vores butikker repræsenterer hvert deres miljø, så giver størrelsen mulighed for et unikt samarbejde til gavn for både købere og sælgere. Har vi ikke den bolig, du søger, kan du blive skrevet op i vores Køberkartotek, så sørger vi for, at du får tilsendt alle relevante nyheder via mail eller med posten. Vælger du vores gratis Forhåndsgodkendelse, får du samtidig et godt overblik over dit kommende boligkøb.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål, eller vil du vide, hvorfor vi kan tilbyde dig mere end nogen anden ejendomsmægler i Danmark, så er vi klar til en uforpligtende snak alle ugens 7 dage. Du er altid velkommen.

 

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes