Kontaktoplysninger

ONLYSPORTS logo

Onlyssports Aps
Ringstedgade 3B
4700 Næstved
Tlf.: 60 10 88 70
[email protected] 
www.onlysports.dk 

Følg os på vores sociale medier:
facebook logo png   facebook logo png

modtager naestved gavekort

Onlysports ApS er en løbe og fitness specialist med hovedfokus på Nike placeret i starten af Ringstedgade. Vi er enormt GLADE og stolte over, at have overtaget forretningen, og er allerede i fuld sving med at servicere en masse kunder. Vi takker for den varme velkomst, og vi kommer til at fortsætte med at skabe en endnu mere interessant forretning for vores kunder.

Vi har ambitionen om, at være den fortrukne Nike forhandler i Næstved ved et bredt og mangfoldigt udvalg af de lækreste produkter – både på ”Women” og ”Men” i alle aldre. Som kunde skal du forvente en smule mere – ikke mindst på servicedelen. Her vil vi være gøre en ekstra indsats, og det gælder både i forretningen i Ringstedgade 3B og på webshoppen onlysports.dk.

Foruden Signe Mayland (daglig leder), så vil både Knirke Møller (digitale markedsføring) og de to eftermiddagsassistenter, Laura Thirup og Elias Belhaiba være synlige i forretningen. Vi glæder os over samarbejdet med Næstved Cityforening, og vil gøre vores til at fortsætte udviklingen i Næstved City.

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes