Kontaktoplysninger

Logo DK Horisontalt RGB

Ringstedgade 27
4700 Næstved
tlf. 25 77 87 82
www.rodekors.dk

 

Røde Kors Genbrug er et besøg værd, hvis du ønsker at handle et sted, hvor du får meget for pengene. Butikkens 34 frivillige medarbejdere sørger for, at tøjet er i flot stand og præsenterer sig på bedste vis i den hyggelige butik. Alt det tøj, du finder hos Røde Kors Genbrug, er ikke hvad som helst. Inden det når ind på plads i sirlige rækker i butikken, har det været gennem en striks kvalitetskontrol, så kun det bedste kommer frem i lyset.
Det tøj, der ikke finder nåde for kvalitetskontrollen, genbruges på anden vis. Hos Røde Kors Genbrug kan du gå på opdagelse i både dame- og herretøj, ligesom sko og forskelligt tilbehør også hører med til butikkens udvalg. Lige for tiden er der stor efterspørgsel på overtøj, som Røde Kors også har et stort og varieret udvalg af til bundpriser.

Butikkens sortiment stammer fra såvel indsamling fra Røde Kors-containerne som fra folk, der selv kommer og afleverer det i butikken. Overskuddet fra salget går til Katastrofefonden og andre sårbare grupper som f.eks. voldsramte kvinder på Næstveds Krisecenter. Bag Røde Kors Genbrugs 19 års virke i Næstved, har specielt formanden Hanne Røge og aktivitetsleder Inge Hansen været i front gennem mange år.

 

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes