Kontaktoplysninger

Scheibel Sikring Logo

Fællesejevej 38
4700 Næstved
Tlf. 4025 7070
[email protected] 
www.nyalarm.dk 

Scheibel El & Sikring ejes af Peter Scheibel. Firmaet er bygget op over 2 afdelinger. Den ene del af firmaet udfører alle former for godkendt tyverisikring og den anden del beskæftiger sig med alle typer af Autoriserede El-installationer.
Scheibel El & Sikring løser alle typer opgaver indenfor el-installation lige fra installation af nye anlæg, fejlfinding, reparationer og udvidelser. Som forsikringsgodkendt sikringsfirma løser vi alle opgaver uanset sikringsniveau. Vi sætter en ære i at finde individuelle løsninger, som tilgodeser kundens behov og ønsker. Derfor garanterer vi optimale resultater, både når vi installerer et lille tyverisikringsanlæg i privatboliger, og når vi udfører total-sikring med videoovervågning, gittersikring, elektroniske alarmsystemer, tågesikring, adgangskontrol og meget mere.

Vores kontaktnet til alverdens fabrikater og produkter er din garanti for, at du hos altid får en både økonomisk og attraktiv løsning. Vi er altid parat til at gennemgå din virksomhed, institution eller bolig sammen med dig, så du får et overblik over sikkerhedsniveauet og dermed eventuelle svage punkter.

Du er altid velkommen til at ringe og aftale tid til et uforpligtende møde, med henblik på rådgivning om privat- og erhvervs-installationer.

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes