Kontaktoplysninger

ucfectcenter logo

Glasmagervej 2
DK-4684 Holmegaard
Telefon 55 72 44 16
[email protected]
www.uc-festcenter.dk

 

Måske hører du til dem, der synes, det er hyggeligst at holde din fest hjemme hos dig selv. Men så er der lige det med pladsen….Hos UC Festcenter kan du leje et telt til enhver lejlighed og i den størrelse, der passer til det antal gæster, du ønsker at invitere. Og service, borde, stole, duge, lysekroner, gulve, varmeapparater m.v. kan du også leje hos UC Festcenter.

Pølsevogn og fadølsanlæg
Da pladsen i haven er afgørende for valg af telt, får du her forskellige bredder at vælge imellem: 3 m, 6 m, 9 m og 10 m. Længden bestemmer du. Fagene er 3 m. Det største telt kan rumme helt op til 300 personer med mulighed for ”tilbygning”. Du kan vælge mellem farver som hvid, ceriserød/hvid og rød/hvid. Alle teltduge er lavet af godkendte, brandhæmmende materialer og er certificerede. Teltet opstilles senest en dag før du skal bruge det og nedtages tidligst en dag senere. Synes du det kunne være festligt med en pølsevogn og/eller et fadølsanlæg til dine gæster, så klarer UC Festcenter også den leverance.

Du er altid velkommen til at ringe til ejerne af UC Festcenter, Marianne og John Johannesen for at få en snak om, hvordan du kan få opfyldt dine ønsker til en dejlig fest i hjemlige omgivelser.

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes