Kontaktoplysninger

01 LOGO VACANSOLEIL rgb DK

Kindhestegade 3 A
4700 Næstved
Tlf. 55 56 35 66
[email protected] 
www.vacasoleil.dk 

Følg os på vores sociale medier:
facebook logo png   instagram logo

Vacansoleil – Ferie for hele familien
Vacansoleil er et rejsebureau med det største udvalg på markedet inden for campingferie. Hos Vacansoleil kan du vælge mellem 500 nøje udvalgte campingpladser, spredt over 16 forskellige Europæiske lande. Vacansoleils udbud af pladser er håndplukket af specialister, der udvælger de bedste og smukkeste campingpladser i Europa. Der er noget for enhver smag - sol, hav, strand, frisk bjergluft og magiske søer. Valget er dit – og hos Vacansoleil har du mulighed for at kombinere ferien med flere forskellige campingpladser, for der er fri ankomst og afrejse og alle kan være med, da der er ferieophold til ethvert budget.
Rejsebureauet Vacansoleil er beliggende på Kindhestegade 3 i Næstved og ledes til dagligt af direktør Karin Lema, som supporteres af sine 6 medarbejdere. Alle er velkomne til at komme forbi kontoret og få inspiration til hvor det næste ferieeventyr skal gå hen.

Lækre boliger
Hører du også til dem, der ønsker at nyde campinglivets glæder på en både komfortabel og alligevel jordnær måde? Hos Vacansoleil kan du få begge dele. Der tilbydes nemlig lækre mobilhomes som fungerer som ens eget lille sommerhus, hvor der er eget køkken, bad og toilet. Størstedelen af Vacansoleils mobilhomes er udstyret med overdækket træterasse og aircondition. Ønsker du at ligge i telt, har Vacansoleil fuldt udstyret bungalowtelte, naturligvis med køkken og el. Nyd friheden og naturen på en helt fantastisk måde uden at gå på kompromis med komforten!

Gode tilbud og inspiration fra Vacansoleil
Hos Vacansoleil har vi gode priser og et stort udvalg af ferieboliger, se mere på www.vacansoleil.dk hvor man også kan tilmelde sig nyhedsbrevet, hvor du automatisk får tilsendt alle de specielle tilbud og rabatter. Følg også Vacansoleils facebook og instagram sider, for at få inspiration til dit næste ferieeventyr! Vacansoleils personale sidder klar ved telefonen på 55563566 til at hjælpe med at finde og booke din næste ferie.

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes