Det sker

Musik på Underhuset med Nobody's Walking 

Læs mere …

Næstved Kunstforening, Sct Peders Kirkeplads 14 C, 4700 Næstved inviterer lørdag den 24. august kl.13 - 16 til fernisering af Jens Boas Barlund. Udstillingen åbnes af cand.mag. Lone Kluge Larsen. Velkomst og lodtrækning kl.13.30 

Læs mere …

Sct. Jørgens Jazzklub og Brøndby Jazzklub inviterer til endagstur med bus til den hyggelige, festlige Snake City Jazzfestival.

Læs mere …

Næstved City inviterer til leg, kreativitet og masser af musik fredag den 30. august, hvor byens butikker har åbent helt til kl. 22!

Læs mere …

Musik på Underhuset med Entertain Us 

Læs mere …

For nu femte år i træk kan man nyde et godt glas vin under åben himmel, når Næstved Cityforening inviterer til Vinfestival fredag den 6. september 2019 kl. 16.00 - 22.00

Læs mere …

Med et ungt sprudlende hold med Jesper Søgaard i spidsen, glæder vi os til at byde indenfor på Menstrup Kro. 

Læs mere …

Som vanen tro åbner Die Herren efterårssæsonen i Spillestedet Vershuset og 7. september står de atter klar. 

Læs mere …

Blues Caravan er tyske Ruf Records’ faste koncept med tre af pladeselskabets kunstnere, der sendes på fælles turné rundt i Europa og USA. Konceptet har eksisteret siden 2005, hvor det var Candye Kane, Sue Foley og Ana Popovic, der rejste med karavanen. 

Læs mere …

Succesen fra tidligere år gentages, når Sct. Jørgens Jazzklub igen inviterer jazzvenner fra fjern og nær til den traditionelle JAZZFEST med Street Parade igennem bymidten og med fire fantastiske orkestre, lækker buffet, dans, fest og masser af hygge i Gl. Ridehus.

Læs mere …

Tjek denne 1 minuts video med Thorbjørn Risager & The Black Tornado - så er du ‘klædt på’ til en super musikalsk liveoplevelse i Spillestedet Vershuset:
https://youtu.be/OxeWk5UUOWU 

Læs mere …

The Doors Alive er af mange udnævnt som verdens bedste The Doors-tributeband. De er fra England og besøgte Danmark for første gang sidste år, hvor de imponerede med deres præcise og stemningsmættede hyldester til forlægget. På utallige opfordringer vender de nu tilbage, blandt andet med en koncert i Spillet Vershuset i Næstved. 

Læs mere …

Fredag den 4. oktober byder Spillestedet Vershuset som en del af kulturnatten velkommen til 3 gratis koncerter med Søn, Vi er fædre & Mayday. 

Læs mere …

Vi synes næsten ikke, at vi kan undvære Second Line Jazzband fra Sverige ved vores fødselsdagsfest, så nu henter vi dem hertil igen.

Læs mere …

The Blues Brothers Souvenir Show’s drivkraft er en usvækket glæde ved at præsentere et stemningsfuldt og underholdende show, som når ud til publikum. Hvis man skal dømme ud fra det brøl, der rejser sig fra salen, når 'Opening Act One' bliver sat an og fortsætter ind i 'Who’s Making Love' og 'Soul Man', lykkes det meget godt. 

Læs mere …

Den dansk-amerikanske sangerinde ANYA forener på fornemmeste vis skandinavisk pop og amerikansk R&B. Hun debuterede i 2015 med den anmelderrosteEP ”The Credit”, hvor blandt andet ”Snap Back” og ”Need to Know” blev spillet flittigt i radioen. ANYA blev kaldt ”Danmarks nye R&B- håb” og vandt bl.a Politikens iByen-pris i kategorien Årets Upcoming. Efter den eksplosive start på karrieren har ANYA siden fulgt op med stærke singler som Doorstep, Break Up Battle og Overrun, og har flere gange været P3s Uundgåelige. 

Læs mere …

Den unge fynbo Hjalmer er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne, med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer. Som et lyn fra en klar himmel bragede den overbevisende sanger og sangskriver ind på den danske musikscene med debutsinglen ”Hjem Til En Anden” i 2017, der inden længe blev fulgt op af EP’en ’Skabt Til At Være Ung’. 

Læs mere …

Producer, musiker, instruktør og debattør. Nikoline smadrede igennem lydmuren med hittet ‘Sut Min Klit’, som i flere uger lå #1 på Spotify og blev nomineret til Robert Prisen 2019 for 'bedste originale sang' til filmen Ditte & Louise. 

Læs mere …

Efter fire års pause fra stand-up scenen vender Jonathan Spang nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show. 

Læs mere …

Husker du...? Det gør vi! - På med svedbåndet, bind Converseskoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80er festes. 

Læs mere …

Big Daddy Wilson blev født i en lille by kaldet Edenton, North Carolina. Han forlod skolen som 16-årig og meldte sig kort efter til den amerikanske hær. Efter at have været blevet udstationet i Tyskland et par år senere, mødte Wilson en tysk pige, der blev hans kone, og hun er grunden til, at han blev i Tyskland. 

Læs mere …

Jakob Illeborg er af de fleste i dag kendt som journalist og TV-vært på bla. programmet ”kontant” men han har en længere musik karriere bag sig. I sin ungdom var han forsanger i det danske London-baserede band, Warwick Avenue, og gav koncerter over store dele af verden. 

Læs mere …

Hans Knudsen Jump Band har etableret sig på den danske musikscene som et af landets mest populære bands.

Læs mere …

MC Einar fik sit store gennembrud som frontfigur i gruppen af samme navn i 1988, hvor de udgav debutalbummet "Den Nye Stil". Det var det første danske rapalbum og bød på hits som "En af den slags dage" og "Provokerer, onanerer". I julen samme år ud-sendte de julesangen "Jul, det' cool" som er blevet en klassiker inden for danske jule-sange. Ifølge sangskriverorganisationen Koda var sangen i perioden 2008-2012 den mest spillede julesang i radioen. 

Læs mere …

SAFRI DUO - episode I+II tour. En koncert med historien om Safri Duo, fra Bach til Rave-party 

Læs mere …

Når et af Danmarks mest ikoniske rockbands tager på efterårstur, bliver der med garanti: Mere guitar, mere garage, mere syre og mere rock'n'roll - i det hele taget bare MERE!! De heldige billetkøbere kan se frem til en aften med kendte Sandmen klassikere og et velvalgt udpluk af nye sange fra det kommende 2019 album. 

Læs mere …

Carl Emil Petersen (ex ”Ulige Numre”) debuterede i 2017 med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare. 

Læs mere …

Der er både memphis soul, jazz og rootsrock i shakeren, når Trinelise Væring - med en voksen kunstners autoritet - træder ind på scenen. Med sig har hun sit 8 mands store band, med sydende Hammond-orgel, blæsere riffs, kor, twangy guitar og ikke mindst sin karakteristiske stemme og skarpeskarpe og iørefaldende sangskrivning: 

Læs mere …

Få nulevende musikere har formået at fylde tomrummet efter Sidney Bechet, den store sopransaxofonist fra New Orleans, hvis karriere delvis lå i Frankrig. Men i Danmark har vi heldigvis en virtuos behersker af det ikoniske instrument.

Læs mere …

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes
 
 
 
 
 

Kopi af Kopi af byensbedste NE 1