Det sker

Kom og vær med når Næstved Ølfestival for første gang afholdes fredag den 26. april kl. 13.00 - 21.00. Mere end 20 lokale og nationale ølhandlere står klar, til at give dig en fantastisk oplevelse i øllets verden. Der vil være hundrede forskellige øl fra store og små bryggerier, samt spændende håndbryggede øl. Udover en masse lækre øl, vil der være musik og underholdning hele dagen. 

Læs mere …

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter.

Læs mere …

Nogle hævder, at jazzen døde med kornettist og orkesterleder Buddy Bolden fra New Orleans. Det har de seneste knap 90 år heldigvis modbevist. Jazzmusikken har på fornemste vis overlevet og udviklet mangeartede genrer - og spredt sig over hele kloden. Det svenske band, Dr. Rulles Jazzklinik, har i flere år dvælet ved 1920’ernes klassiske jazzlyd, hvor eksempelvis vaskebrættet i visse miljøer blev anvendt i stedet for trommer. Den autentiske gengivelse er bandet sluppet godt fra, udtrykker anmeldere. 

Læs mere …

Bo Evers er en charmerende poet og publikumsdarling. Hans underfundige rim og skæve tekster er forfriskende og en oplevelse i sig selv. Du kender sange som 'Fred', 'Barry White' og 'Hver Anden Weekend'. Og nu er spritnye på vej til en EP-udgivelse i begyndelsen af 2019. 

Læs mere …

Citynat 3. maj 2019 – Næstved City I LOVE YOU

Læs mere …

30. september mistede hele Danmark sin stemme! Det skete, da Kim Larsen sagde farvel til denne jord og efterlod sig et imponerende bagkatalog af sange. 

Læs mere …

Tag din veninde under armen og kom til sundhedsaften med Svane Apoteket, Sct. Jørgens Apotek, Løve Apoteket, Næstved Stor Center Apotek og Fensmark Apoteksudsalg i Næstved den 8. maj 2019, med foredrag af Julia Lahme samt sundhedseksperten fra Unikalk, Husk, Pikasol, Vivag og Drogens Vital. Der er lækre goodiebags til en værdi af 500 kr., et glas vin og en fyldig snack! Find din billet her! 

Læs mere …

Elisabeth er tilbage på live scenen som opfølgning på udgivelsen af sit seneste og roste album ’Rettidig Ømhed’ fra august 2017. Elisabeth er klar til at præsentere sangene fra albummet (plus naturligvis højdepunkter fra det omfattende bagkatalog af sange til både Voxpop, solo-karrieren og andre artister) LIVE med sit orkester bestående af fire unge århusianske mænd med en gennemsnitsalder på ca. 42 somre! 

Læs mere …

SIX FOOT STOMPERS - musikstil med rødder i New Orleans og Dixielandjazz. 

Læs mere …

Musik på Underhuset med Fire Halve 

Læs mere …

Ovenpå sidste års succes vender Familielørdagen tilbage til Børnekulturfestivalen 2019 - lørdag den 25. maj kl. 10-13. 

Læs mere …

Det er nu 6. gang, at Næstved Outdoor Festival sætter fokus på de mange muligheder for friluftsliv, vores område byder på. I år har Spejder Sport-drengene fra Axeltorv, sammen med en hær af lokale ildsjæle, sat alle sejl til for at skabe et endnu bedre arrangement, der igen i år fokuserer på at inspirere børnefamilier til at bruge mere tid i naturen.

Læs mere …

Musik på Underhuset med Players

Læs mere …

Musik på Underhuset med Mayday

Musik på Underhuset med The Ramblin Bandits 

Læs mere …

Musik på Underhuset med Small Stars Bluesband 

Læs mere …

Musik på Underhuset med Ben & The Jerries 

Læs mere …

Musik på Underhuset med Øernes Blues Band 

Læs mere …

Musik på Underhuset med The Great Pretenders 

Læs mere …

Musik på Underhuset med The Blues Overdrive 

Læs mere …

Musik på Underhuset med Fire Halve

Musik på Underhuset med Housewarmers 

Læs mere …

Musik på Underhuset med Bandet Danmark 

Læs mere …

Musik på Underhuset med Nobody's Walking 

Læs mere …

Sct. Jørgens Jazzklub og Brøndby Jazzklub inviterer til endagstur med bus til den hyggelige, festlige Snake City Jazzfestival.

Læs mere …

Musik på Underhuset med Entertain Us 

Læs mere …

Som vanen tro åbner Die Herren efterårssæsonen i Spillestedet Vershuset og 7. september står de atter klar. 

Læs mere …

Succesen fra tidligere år gentages, når Sct. Jørgens Jazzklub igen inviterer jazzvenner fra fjern og nær til den traditionelle JAZZFEST med Street Parade igennem bymidten og med fire fantastiske orkestre, lækker buffet, dans, fest og masser af hygge i Gl. Ridehus.

Læs mere …

Tjek denne 1 minuts video med Thorbjørn Risager & The Black Tornado - så er du ‘klædt på’ til en super musikalsk liveoplevelse i Spillestedet Vershuset:
https://youtu.be/OxeWk5UUOWU 

Læs mere …

The Doors Alive er af mange udnævnt som verdens bedste The Doors-tributeband. De er fra England og besøgte Danmark for første gang sidste år, hvor de imponerede med deres præcise og stemningsmættede hyldester til forlægget. På utallige opfordringer vender de nu tilbage, blandt andet med en koncert i Spillet Vershuset i Næstved. 

Læs mere …

Vi synes næsten ikke, at vi kan undvære Second Line Jazzband fra Sverige ved vores fødselsdagsfest, så nu henter vi dem hertil igen.

Læs mere …

The Blues Brothers Souvenir Show’s drivkraft er en usvækket glæde ved at præsentere et stemningsfuldt og underholdende show, som når ud til publikum. Hvis man skal dømme ud fra det brøl, der rejser sig fra salen, når 'Opening Act One' bliver sat an og fortsætter ind i 'Who’s Making Love' og 'Soul Man', lykkes det meget godt. 

Læs mere …

Den dansk-amerikanske sangerinde ANYA forener på fornemmeste vis skandinavisk pop og amerikansk R&B. Hun debuterede i 2015 med den anmelderrosteEP ”The Credit”, hvor blandt andet ”Snap Back” og ”Need to Know” blev spillet flittigt i radioen. ANYA blev kaldt ”Danmarks nye R&B- håb” og vandt bl.a Politikens iByen-pris i kategorien Årets Upcoming. Efter den eksplosive start på karrieren har ANYA siden fulgt op med stærke singler som Doorstep, Break Up Battle og Overrun, og har flere gange været P3s Uundgåelige. 

Læs mere …

Efter fire års pause fra stand-up scenen vender Jonathan Spang nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show. 

Læs mere …

Husker du...? Det gør vi! - På med svedbåndet, bind Converseskoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80er festes. 

Læs mere …

Hans Knudsen Jump Band har etableret sig på den danske musikscene som et af landets mest populære bands.

Læs mere …

Få nulevende musikere har formået at fylde tomrummet efter Sidney Bechet, den store sopransaxofonist fra New Orleans, hvis karriere delvis lå i Frankrig. Men i Danmark har vi heldigvis en virtuos behersker af det ikoniske instrument.

Læs mere …

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes