Det sker

Kom ned i byen og oplev den stemningsfulde julebelysning. Hver weekend er der masser af sjove juleaktiviteter for børn og barnlige sjæle. 

Læs mere …

Thøger Dixgaard har de seneste fire år markeret sig som en del af toppen på den danske popscene med landeplager som bl.a. ’Blød Indeni’, ’Tø Mig Op’ og ’Former. Med optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Smuk Fest, P3 Guld og Zulu Awards har han gang på gang charmeret det danske publikum med sin umiddelbarhed og ærlige tekstunivers. 

Læs mere …

Patrick Dorgan slog for alvor igennem på den danske musikscene, da han med sange som ’On The Way Down’ og ’Marilyn’, blev årets absolutte radiohit i 2015 og brød lydmuren med sit forrygende sangtalent, der fik det danske anmelderkorps til at sende stjerner efter debutalbummet ’Painkillers’. 

Læs mere …

Når Rasmus Walter går på scenen i februar 2019, bliver det hans første solotour nogensinde. Han har turneret flittigt de sidste 6 år men oftest med hjælp fra hans faste band i forskellige konstellationer. Med denne tour søger Walter tilbage til sangene, som de er blevet til enten på guitar eller klaver og giver et indblik i historierne bag hits som: Dybt Vand, Endeløst, På en dag som i dag, Verden i stå, Heart of Stone og mange flere. 

Læs mere …

Den internationale crooner Helmut Lotti kommer til Danmark! Og du kan opleve ham i Arena Næstved. 

Læs mere …

Cæcilie Norby er ubetinget Danmarks største jazzsangerinde og fremstår som en af de toneangivende og mest anmelderroste sangerinder på den Europæiske jazzscene med en stribe udgivelser på det tyske ACT Label. Norby har tidligere modtaget flere guldplader for sine albums på det legendariske Blue Note Label. 

Læs mere …

Det alternative indie rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den dansk scene. Ikke nok med det har bandet skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig turnéren i både Tyskland, Danmark samt det meste af Europa, USA, Indien og Kina. 

Læs mere …

Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst har etableret Katinka som et elsket band blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere. Den københavnske kvartet har bl.a. vundet en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ (2017) og Carl Prisen i kategorien ’Årets Komponist – pop’ (2018). 

Læs mere …

De gode gamle Grand Prix klassikere rammer Arena Næstved. 

Læs mere …

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter.

Læs mere …

Efter fire års pause fra stand-up scenen vender Jonathan Spang nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show. 

Læs mere …

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes