Det sker

Kom og vær med når Næstved Ølfestival for anden gang afholdes fredag den 18. september kl. 14.00 - 21.00. Mere end 20 lokale og nationale ølhandlere står klar, til at give dig en fantastisk oplevelse i øllets verden. Der vil være hundrede forskellige øl fra store og små bryggerier, samt spændende håndbryggede øl. Udover en masse lækre øl, vil der være live musik fra Flotte Mænd fra kl 15.00 - 20.00

Læs mere …

Det, som vi kalder Jazzfest i Gl. Ridehus, har udviklet sig til også at være en Jazzfest i Bymidten. Det skyldes, at vi starter festlighederne med en god gammeldags Street Parade i bedste New Orleans-stil, og det gør vi igen i 2020 sammen med hollandske TC Jazzband med start kl. 13:00. 

Læs mere …

Ungarnske Jazz Steps Band gæstede os første gang i 2016, og nu kommer de igen for at præsentere os for deres repertoire af swingende Dixieland-arrangementer fra 30’erne og 40’erne. 

Læs mere …

I november graver vi os ned til rødderne i det sydsjællandske traditionelle jazzmiljø i slutningen af 1960’erne, da Tante Tillies Fodvarmere var et af dominerende bands. 

Læs mere …

Jazzkompagniet er jævnlige gæster i Sct. Jørgens Jazzklub – og med god grund! 

Læs mere …

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes