Efter udgivelsen af EPen ”Krigere Uden Våben” i 2017, gik det stærkt for DØR NR. 13, men i efteråret sagde bandet stop og trak stikket for at hellige sig arbejdet med deres debutalbum – ”Verden i Flammer”, der udkom i september ’18. 

De gode gamle Grand Prix klassikere rammer Arena Næstved. 

Mere end 2,5 millioner views på Facebook og over 100.000 på Youtube! Du kan ikke undgå at blive glad af at lytte til bl.a. Mammas Mammalaid - og sidde stille kan du med garanti heller ikke... Prøv det! 

Kom i rigtigt påskehumør når vi inviterer indenfor i påskeværkstedet, hvor børnene kan være kreative ved at lave garnkyllinger, karsehuse og påskekranse og lave popcorn over bål. Kæl med kaniner eller se på de flotte høns.

 

 

Tag børnene med i Næstved City i påsken, hvor byen er pyntet og vi påskehygger med en masse aktiviteter for børn, forældre og bedsteforældre.

I påskeferien kan børn op til 14 år gå på påskejagt i Næstved City. 25 forretninger er gået sammen, og har lavet en påskejagt. I hver af de 25 forretninger, er der en overraskelse - Og et påskeæg med et bogstav. Saml alle bogstaver og find frem til det hemmelige ord, der giver adgang til et stort påskeæg med en overraskelse inden i. Påskeægget kan afhentes på Axeltorv lørdag den 20. april mellem klokken 12-15. 

60’er fest med Hithouse Shakers Playing sixties music as it SHOULD be played! 

Lørdag 20. april bliver fyldt med hygge i city. Torvehandlen blomstrer med påske, og byens butikker holder åbent til kl. 15. I Sydbanks Arkade kommer påsken også til at blomstrer, når Sydbank, Næstved Cityforening og Sct. Jørgens Jazzklub inviterer til gratis påskefrokost. 

Kom og vær med når Næstved Ølfestival for første gang afholdes fredag den 26. april kl. 13.00 - 21.00. Mere end 20 lokale og nationale ølhandlere står klar, til at give dig en fantastisk oplevelse i øllets verden. Der vil være hundrede forskellige øl fra store og små bryggerier, samt spændende håndbryggede øl. Udover en masse lækre øl, vil der være musik og underholdning hele dagen. 

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter.

Nogle hævder, at jazzen døde med kornettist og orkesterleder Buddy Bolden fra New Orleans. Det har de seneste knap 90 år heldigvis modbevist. Jazzmusikken har på fornemste vis overlevet og udviklet mangeartede genrer - og spredt sig over hele kloden. Det svenske band, Dr. Rulles Jazzklinik, har i flere år dvælet ved 1920’ernes klassiske jazzlyd, hvor eksempelvis vaskebrættet i visse miljøer blev anvendt i stedet for trommer. Den autentiske gengivelse er bandet sluppet godt fra, udtrykker anmeldere. 

Bo Evers er en charmerende poet og publikumsdarling. Hans underfundige rim og skæve tekster er forfriskende og en oplevelse i sig selv. Du kender sange som 'Fred', 'Barry White' og 'Hver Anden Weekend'. Og nu er spritnye på vej til en EP-udgivelse i begyndelsen af 2019. 

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes