Det sker

Med et ungt sprudlende hold med Jesper Søgaard i spidsen, glæder vi os til at byde indenfor på Menstrup Kro. 

Læs mere …

Oplev den flotteste Halloween by på Sjælland. Næstved City bliver bestemt et besøg værd i efterårsferien. Hele byen pyntes op med græskar, halmballer, kister og glade græskarmænd.

Læs mere …

Gå på Trick or Treat i uge 42, børnenes efterårsferie. Sidste år blev Halloween-børnebilletten hurtig udsolgt. Derfor har vi i år gjort den endnu større, så vi nu har 1.250 trick or treat poser. Der vil helt sikkert blive rift om poserne, så skynd dig, at købe hos en af de fire salgssteder. 

Læs mere …

Den unge fynbo Hjalmer er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne, med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer. Som et lyn fra en klar himmel bragede den overbevisende sanger og sangskriver ind på den danske musikscene med debutsinglen ”Hjem Til En Anden” i 2017, der inden længe blev fulgt op af EP’en ’Skabt Til At Være Ung’. 

Læs mere …

Producer, musiker, instruktør og debattør. Nikoline smadrede igennem lydmuren med hittet ‘Sut Min Klit’, som i flere uger lå #1 på Spotify og blev nomineret til Robert Prisen 2019 for 'bedste originale sang' til filmen Ditte & Louise. 

Læs mere …

Efter fire års pause fra stand-up scenen vender Jonathan Spang nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show. 

Læs mere …

J-Dag med musik fra John Ringstrøm 

Læs mere …

Husker du...? Det gør vi! - På med svedbåndet, bind Converseskoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80er festes. 

Læs mere …

Big Daddy Wilson blev født i en lille by kaldet Edenton, North Carolina. Han forlod skolen som 16-årig og meldte sig kort efter til den amerikanske hær. Efter at have været blevet udstationet i Tyskland et par år senere, mødte Wilson en tysk pige, der blev hans kone, og hun er grunden til, at han blev i Tyskland. 

Læs mere …

Jakob Illeborg er af de fleste i dag kendt som journalist og TV-vært på bla. programmet ”kontant” men han har en længere musik karriere bag sig. I sin ungdom var han forsanger i det danske London-baserede band, Warwick Avenue, og gav koncerter over store dele af verden. 

Læs mere …

Hans Knudsen Jump Band har etableret sig på den danske musikscene som et af landets mest populære bands.

Læs mere …

MC Einar fik sit store gennembrud som frontfigur i gruppen af samme navn i 1988, hvor de udgav debutalbummet "Den Nye Stil". Det var det første danske rapalbum og bød på hits som "En af den slags dage" og "Provokerer, onanerer". I julen samme år ud-sendte de julesangen "Jul, det' cool" som er blevet en klassiker inden for danske jule-sange. Ifølge sangskriverorganisationen Koda var sangen i perioden 2008-2012 den mest spillede julesang i radioen. 

Læs mere …

SAFRI DUO - episode I+II tour. En koncert med historien om Safri Duo, fra Bach til Rave-party 

Læs mere …

Livemusik med Jonas Hansen på Underhuset 

Læs mere …

Når et af Danmarks mest ikoniske rockbands tager på efterårstur, bliver der med garanti: Mere guitar, mere garage, mere syre og mere rock'n'roll - i det hele taget bare MERE!! De heldige billetkøbere kan se frem til en aften med kendte Sandmen klassikere og et velvalgt udpluk af nye sange fra det kommende 2019 album. 

Læs mere …

Carl Emil Petersen (ex ”Ulige Numre”) debuterede i 2017 med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare. 

Læs mere …

Der er både memphis soul, jazz og rootsrock i shakeren, når Trinelise Væring - med en voksen kunstners autoritet - træder ind på scenen. Med sig har hun sit 8 mands store band, med sydende Hammond-orgel, blæsere riffs, kor, twangy guitar og ikke mindst sin karakteristiske stemme og skarpeskarpe og iørefaldende sangskrivning: 

Læs mere …

Få nulevende musikere har formået at fylde tomrummet efter Sidney Bechet, den store sopransaxofonist fra New Orleans, hvis karriere delvis lå i Frankrig. Men i Danmark har vi heldigvis en virtuos behersker af det ikoniske instrument.

Læs mere …

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes