Det sker

Norbert Susemihls Joyful Gumbo er et enestående internationalt band med en høj standard og et usædvanligt bredt stilistisk repertoire, der repræsenterer hele spektret af New Orleans Music fra begyndelsen indtil nu: Traditionel Jazz, Ragtime, Calypso, Swing, Gospel, Rhythm & Blues og Funky Brass Band stil.  

Læs mere …

Kun et kvarters kørsel fra Næstved ligger Vester Egesborg. I 1997 begyndte museets arkæologer udgravninger i området, og har igennem disse udgravninger gjort mange spændende fund fra den sene jernalder og vikingetiden, som har hjulpet med at klarlægge hvordan anløbspladserne har fungeret som bindeled mellem landevejsnettet og søvejen. 

Læs mere …

EMMELIE DE FOREST FORÅRSTOUR 2019 

Læs mere …

Best Of Bowie har gennem årene spillet David Bowie's sange for et begejstret publikum, der gang på gang bliver overrasket over, at man kan få en så komplet oplevelse af at være tæt på originalen. 

Læs mere …

Kom og vær med når vi slår katten af tønden for både børn og voksne. Der vil være flotte præmier, samt gratis fastelavnsboller, slik og kakaomælk/juice til børn. 

Læs mere …

Den internationale crooner Helmut Lotti kommer til Danmark! Og du kan opleve ham i Arena Næstved. 

Læs mere …

Cæcilie Norby er ubetinget Danmarks største jazzsangerinde og fremstår som en af de toneangivende og mest anmelderroste sangerinder på den Europæiske jazzscene med en stribe udgivelser på det tyske ACT Label. Norby har tidligere modtaget flere guldplader for sine albums på det legendariske Blue Note Label. 

Læs mere …

Det alternative indie rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den dansk scene. Ikke nok med det har bandet skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig turnéren i både Tyskland, Danmark samt det meste af Europa, USA, Indien og Kina. 

Læs mere …

New Or’Nielsen: klassisk New Orleans repertoire blandet med evergreens fra 1930/40erne. Vi har hentet New Or’Nielsens hertil hele vejen fra Vordingborg, hvor bandet er særdeles kendt som ”husorkester” gennem de seneste 18 år ved lørdagsjazzen i Café Einstein. 

Læs mere …

Knust Kunst er Per Vers’ mest ambitiøse og bedste album til dato. 

Læs mere …

Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst har etableret Katinka som et elsket band blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere. Den københavnske kvartet har bl.a. vundet en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ (2017) og Carl Prisen i kategorien ’Årets Komponist – pop’ (2018). 

Læs mere …

Efter udgivelsen af EPen ”Krigere Uden Våben” i 2017, gik det stærkt for DØR NR. 13, men i efteråret sagde bandet stop og trak stikket for at hellige sig arbejdet med deres debutalbum – ”Verden i Flammer”, der udkom i september ’18. 

Læs mere …

De gode gamle Grand Prix klassikere rammer Arena Næstved. 

Læs mere …

Mere end 2,5 millioner views på Facebook og over 100.000 på Youtube! Du kan ikke undgå at blive glad af at lytte til bl.a. Mammas Mammalaid - og sidde stille kan du med garanti heller ikke... Prøv det! 

Læs mere …

60’er fest med Hithouse Shakers Playing sixties music as it SHOULD be played! 

Læs mere …

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter.

Læs mere …

Nogle hævder, at jazzen døde med kornettist og orkesterleder Buddy Bolden fra New Orleans. Det har de seneste knap 90 år heldigvis modbevist. Jazzmusikken har på fornemste vis overlevet og udviklet mangeartede genrer - og spredt sig over hele kloden. Det svenske band, Dr. Rulles Jazzklinik, har i flere år dvælet ved 1920’ernes klassiske jazzlyd, hvor eksempelvis vaskebrættet i visse miljøer blev anvendt i stedet for trommer. Den autentiske gengivelse er bandet sluppet godt fra, udtrykker anmeldere. 

Læs mere …

Bo Evers er en charmerende poet og publikumsdarling. Hans underfundige rim og skæve tekster er forfriskende og en oplevelse i sig selv. Du kender sange som 'Fred', 'Barry White' og 'Hver Anden Weekend'. Og nu er spritnye på vej til en EP-udgivelse i begyndelsen af 2019. 

Læs mere …

30. september mistede hele Danmark sin stemme! Det skete, da Kim Larsen sagde farvel til denne jord og efterlod sig et imponerende bagkatalog af sange. 

Læs mere …

Elisabeth er tilbage på live scenen som opfølgning på udgivelsen af sit seneste og roste album ’Rettidig Ømhed’ fra august 2017. Elisabeth er klar til at præsentere sangene fra albummet (plus naturligvis højdepunkter fra det omfattende bagkatalog af sange til både Voxpop, solo-karrieren og andre artister) LIVE med sit orkester bestående af fire unge århusianske mænd med en gennemsnitsalder på ca. 42 somre! 

Læs mere …

SIX FOOT STOMPERS - musikstil med rødder i New Orleans og Dixielandjazz. 

Læs mere …

Efter fire års pause fra stand-up scenen vender Jonathan Spang nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show. 

Læs mere …

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes