Det sker

I ti år har Sys Bjerre fået danskerne til både at grine og græde, når hun med vort modersmål forrest har indtaget radiobølgerne, bilens cd-afspiller og scenerne i hele landet. Hun har været vidt omkring, og den eventyrlystne sangerinde vedbliver med at overraske. 

Læs mere …

De tre svenske søstre kan ikke huske hvornår eller hvorfor, de begyndte at spille. Musikken har altid bare været der. I deres sene teenageår gik søstrene sammen med deres far, der i årtier spillede gamle blues melodier for at leve. 

Læs mere …

Sangerinden Anne Kristine’s vokal er klart farvet af kærligheden til de “store amerikanere” som Ella Fitzgerald, Diana Krall, Nathalie Cole, Anita O’Day m.fl. Repertoiret bærer præg af en rigtig New Orleans Gumbo – Hot & Sweet – musik med intensitet og spilleglæde, swing, latin og ballader. 

Læs mere …

Find Snedronningens Iskrystaller i Næstved City i uge 7. Få 20 overraskelser og en biografbillet til filmen Ellevilde Ella! 

Læs mere …

Vinterferien bliver fyldt med en masse sjove oplevelser for børn og barnlige sjæle. Gå på Isskystaljagt, skær isskulptur, leg med Næssi og vær kreativ i vinter-valentineværkstedet. 

Læs mere …

Danske The KutiMangoes begejstrer stadig anmeldere, radioværter og publikum fra London over Sæby til Ouagadougou (Burkina Faso). Og her i 2020 rammer bandet landevejene i både Danmark og Tyskland. 

Læs mere …

Kom og vær med når vi slår katten af tønden for både børn og voksne. Der vil være flotte præmier fra byens medlemmer. Efter tøndeslagningen er der gratis fastelavnsboller, slik og drikkelse. 

Læs mere …

Vi er vant til at høre ham alene på scenen bevæbnet med sin guitar, men nu er Bjørn Berge klar med en ny lyd. Da indspilningerne af Bjørn Berges nye album "Who Else?" begyndte tilbage i 2014, var det meningen, at et akustisk album skulle udkomme senere samme år. Indspilningerne blev dog afbrudt, da Bjørn Berge blev inviteret med i det populære norske band Vamp. Da han vendte tilbage til indspilningerne fem år senere, stod det klar for ham, at alt skulle indspilles forfra og denne gang med et band.

Læs mere …

Man kan snart ikke nævne navnet Chris Grey & The BlueSpand uden straks at tænke på en funky smag i hans mors marmelade, men det er heller ikke mærkeligt, da hi:et Mammas Mammalaid er blevet set og hørt mere end 2,5 millioner gange på Facebook og over 100.000 gange på YouTube. 

Læs mere …

Trods sin unge alder har Askling allerede opnået mere, end de fleste mennesker kunne have drømt om. Askling vandt blandt andet Tak Rock Talentpris 2018 samt har optrådt på Smukfest samme år. 

Læs mere …

Selvfølgelig kommer vi ikke godt igennem 2020 uden et besøg af vores gode gamle venner i Paul Harrison Band! Denne gang har Paul endnu engang taget sine to meget nære venner med: den virtuose engelske banjospiller Sean Moyses og den populære trombonespiller og sanger Niklas Carlsson fra Sverige – et yderst populært trekløver i front. 

Læs mere …

BEMÆRK: Denne koncert er en stille-koncert, og vi henstiller til vores gæster at minimere snak under koncerten. 

Læs mere …

En soulberiget bluesaften med Memphis-bluesbandet, der vender op og ned på bluescenen. 

Læs mere …

Ida Nielsen holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE fra 2010 indtil dennes tragiske død i april 2016. 
Kort efter den første jamsession, kom hun med i hans band “the New Power Generation” og i 2013 blev hun også en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række tv-shows. 

Læs mere …

Humleridderne blev dannet i 1987 i Tårnby på Amager og bestod af Dan Holmfjord, Jimmi Sommer og Daniel Herfort-Bruun, og fik især succes i midt-halvfemserne i kølvandet på den bølge af dansk rapmusik som bl.a. MC Einar, Rockers By Choice og Øst-kyst Hustlers havde stået i spidsen for. 

Læs mere …

Der er både memphis soul, jazz og rootsrock i shakeren, når Trinelise Væring - med en voksen kunstners autoritet - træder ind på scenen. Med sig har hun sit 8 mands store band, med sydende Hammond-orgel, blæsere riffs, kor, twangy guitar og ikke mindst sin karakteristiske stemme og skarpeskarpe og iørefaldende sangskrivning: 

Læs mere …

Hele Danmarks første og længst-levende “jam-band” LED ZEPPELIN JAM er tilbage! 

Læs mere …

Den danske pop- og R'n'B stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. 

Læs mere …

Vores gamle kendinge fra Spirit of New Orleans har ladet sig fotografere i den forårsgrønne skov, og det skyldes, at de har lovet at spile forårskoncert i Sct. Jørgens Jazzklub – og de har Thomas Nissen med!
Repertoiret består af gospel, spirituals, hymns og traditionel jazz – det hele med dybe rødder i grundlaget for New Orleans-jazzen. 

Læs mere …

vindskæve, finurlige tekster - bugnende med ordspil. Rock i indiestil.
Det er drilsk, livskraftig, dansksproget rock med referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe. ’Klæk’ sagde det, da vasalstaten Danmark gik i krig. ’Klæk’ sagde det, da Finansministeren solgte sit land og Skat pissede milliarder væk for et par fadøl. ’Klæk’ sagde det da sindet fik nok og måtte udvide. 

Læs mere …

Når den værste vinter er forbi, fylder jeg turbussen med instrumenter, benzin og gode mennesker, tager nye sange og historier under armen og besøger hele Danmark igen. Efter en mere indadvendt efterårsturne er jeg frisk på at gå ud i foråret med lidt større armbevægelser og præsentere en masse nye sange og dem af de gamle jeg selv bedst ka li. 

Læs mere …

Dire Straits var et af de førende rockbands fra slut halvfjerdserne og op igennem 80’erne med top-hits som Sultans of swing, Walk of Life, Money for Nothing, Brothers in arms samt mange flere. 

Læs mere …

Mike Andersen har modsat tidens trend med at blive hurtig kendt og ligeså hurtigt glemt, spillet et stort og trofast publikum op med sine musikalske evner og sin vedholdenhed. Med 9 (+en EP) udgivelser bag sig og et hav af koncerter i kalenderen, fortsætter Mike Andersen sine aktiviteter for fuldt blus. 

Læs mere …

Santa Cruz (Poul Halberg (guitar), Frans Bak (keys), Bo Stief (bas), Alex Riel (trommer), Hans Ulrik (sax)) er et dansk orkester som har spillet sammen i mere end 30 år. Alle fem bandmedlemmer er veletablerede og højt anerkendte musikere og komponister, som har sat kraftigt præg på det danske musikliv på kryds og tværs af genrerne gennem de sidste mange år. 

Læs mere …

Torsdag den 30. april 2020 afholdes UNESCO’s International Jazz Day for første gang i Danmark ved et stort event i Tivoli. Dagen vil byde på koncerter på flere af Havens scener, ude og inde, blandt andet gratis koncerter på Pantomime Teatret, Plænen og Orangeriet. 

Læs mere …

Der er tale om en enestående autentisk fortolkning af Dylan universet på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet. Ledt an af Billy Cross som turnerede med selveste ”Uncle Bob” i tre år og som medvirkede på to af hans albums. Dissing & Las har også turneret i flere år med Dylans musik for et begejstret publikum, og det var som publikummer, at Billy Cross blev inspireret til at lave et musikalsk samarbejde. ”Det bliver en stor fornøjelse at spille Dylans sange igen, sammen med et yderst kompetent hold”, bedyrer Billy Cross efter at have hørt Dissing & Las fortolke Dylans musik. 

Læs mere …

Vi kender alle hans hits. Vi kan sandsynligvis nynne med på dem alle og synge ordene fra de fleste. Rasmus Nøhr er den glade Nørrebro-dreng, som frembringer små lykkelige melodier som landeplagerne ”Sommer i Europa” og ”Det glade pizzabud”, hvor både kritikere og fans må trække på smilebåndet. Han er blevet kaldt den nye Kim Larsen, men Nøhr er helt sin egen, og det er netop det, der gør det så godt og holdbart. 

Læs mere …

Næppe er hun kommet hjem fra sommerens triumfturné med Sanne og Lis, hvor hun spillede for flere hundrede tusinde danskere, før Anne Linnet er klar med en ny godbid til sit store og trofaste publikum. Til foråret 2020 drager hun ud for at spille sangene fra sine to Tove Ditlevsen plader, ’Kvindesind’ fra 1978 og ’Barndommens gade’ fra 1986. 

Læs mere …

Ved forårssæsonens sidste indendørs koncert får vi et genhør med Tribute to Papa Bue, som er kendte for netop den musik, vi holder allermest af. 

Læs mere …

Traditioner er trygge og hyggelige – tænk bare på Miss Sophie’s traditionelle nytårsreplik: ”Same procedure as every year, James!” 

Læs mere …

Det, som vi kalder Jazzfest i Gl. Ridehus, har udviklet sig til også at være en Jazzfest i Bymidten. Det skyldes, at vi starter festlighederne med en god gammeldags Street Parade i bedste New Orleans-stil, og det gør vi igen i 2020 sammen med hollandske TC Jazzband med start kl. 13:00. 

Læs mere …

Ungarnske Jazz Steps Band gæstede os første gang i 2016, og nu kommer de igen for at præsentere os for deres repertoire af swingende Dixieland-arrangementer fra 30’erne og 40’erne. 

Læs mere …

I november graver vi os ned til rødderne i det sydsjællandske traditionelle jazzmiljø i slutningen af 1960’erne, da Tante Tillies Fodvarmere var et af dominerende bands. 

Læs mere …

Jazzkompagniet er jævnlige gæster i Sct. Jørgens Jazzklub – og med god grund! 

Læs mere …

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes