Det sker

SAFRI DUO - episode I+II tour. En koncert med historien om Safri Duo, fra Bach til Rave-party 

Læs mere …

Livemusik med Jonas Hansen på Underhuset 

Læs mere …

Når et af Danmarks mest ikoniske rockbands tager på efterårstur, bliver der med garanti: Mere guitar, mere garage, mere syre og mere rock'n'roll - i det hele taget bare MERE!! De heldige billetkøbere kan se frem til en aften med kendte Sandmen klassikere og et velvalgt udpluk af nye sange fra det kommende 2019 album. 

Læs mere …

Carl Emil Petersen (ex ”Ulige Numre”) debuterede i 2017 med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare. 

Læs mere …

Julen begynder i Næstved City! Fredag den 29. november tændes byens julelys og byens butikker har åbent helt til kl. 22 

Læs mere …

Der er både memphis soul, jazz og rootsrock i shakeren, når Trinelise Væring - med en voksen kunstners autoritet - træder ind på scenen. Med sig har hun sit 8 mands store band, med sydende Hammond-orgel, blæsere riffs, kor, twangy guitar og ikke mindst sin karakteristiske stemme og skarpeskarpe og iørefaldende sangskrivning: 

Læs mere …

Søndag den 1. december kan børn og barnlige sjæle være med til at byde julemanden velkommen og sammen med ham og borgmesteren tænde juletræet på Axeltorv. 

Læs mere …

Få nulevende musikere har formået at fylde tomrummet efter Sidney Bechet, den store sopransaxofonist fra New Orleans, hvis karriere delvis lå i Frankrig. Men i Danmark har vi heldigvis en virtuos behersker af det ikoniske instrument.

Læs mere …

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes