Dato: 6., 13., 20. & 27. juli 2019
Tidspunkt: Kl. 11.30 - 13.30
Sted: Underhuset & Raadhuskroen

Næstved Cityforening og Arena Næstved arrangerer i år Sommer blues på Axeltorv hver lørdag i juli kl. 11.30 – 13.30. Musikken arrangeres i samarbejde med Underhuset og Raadhuskroen. Lørdagsblues på Axeltorv er en forsmag på Blues Paradise – Arena Næstveds store bluesfestival, der gentages den 1.-2. november. 

  

Dato: 6. juli 2019
Tidspunkt: Kl. 11.30 - 13.30
Sted: Underhusets udeservering

Jonas Hansen har, som guitarist været på den danske blues scene i 25 år. I de tidlige år fungerede han som sideman for b.la. Thorbjørn Risager. Sidenhen er han selv sprunget ud som sanger og guitarist.
Pt. Er han frontmand i det succesfulde sydsjællandske bluesband Honky Tonk Goose. Der er dømt svedig guitarsolo og insisterende bluesvokal når Jonas Hansen går på scenen.

streg sort

Martin Blom & Henrik Hansen

martinblom henrikhansen prfoto2

Dato: 13. juli 2019
Tidspunkt: Kl. 11.30 - 13.30
Sted: Raadhuskroens udeservering

Det er et par ”old cats”, der står på scenen. Mundharpespilleren Henrik Hansen og guitaristen Martin Blom udgør halvdelen af bluesbandet Trouble Cats og har spillet sammen i mange årtier. Som duo leverer de songs, roots, blues og ballader, når slideguitaren møder harpen i duel.

Vær forberedt på en varm omgang roots & blues, når de to veteraner giver den gas. I kan forvente: Mundharpe i fineste form, akustisk guitarklang, sprælsk slideguitar, fortættede bluesfortællinger, helt nye sange i roots- og americanagenren, løgnehistorier og absolut levende musik.

streg sort 

HP Lange Blues Duo

HP Lange2

Dato: 20. juli 2019
Tidspunkt: Kl. 11.30 - 13.30
Sted: Underhusets udeservering

I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Repertoiret er blevet et mix af sange han selv har skrevet og gamle sange der er samlet op hen ad vejen og gjort til hans egne. På scenen leverer HP Lange et energisk mix at Delta - country- og folk-blues.

streg sort

Tom Dockray & Rune Højmark

Dockray.Højmark2

Dato: 27. juli 2019
Tidspunkt: Kl. 11.30 - 13.30
Sted: Raadhuskroens udeservering

Tom Dockray er en kick-ass singer-songwriter og guitarist på samme måde som Steven Seagal er en kick-ass action-helten: Hans fjender alle falder til sidst i en brændende russisk helikopter inferno.

Hans sange skildrer absurditeterne i hverdagens vestlige privilegium midt i en rig blanding af blues, folkemusik og klassisk pop, alle understøttet af udsøgte guitarfærdigheder - tænk Tom Waits deler en søndagsmiddag med Elton John, Randy Newman og Mississippi John Hurt.

Oprindeligt fra Tasmanien, Australien, kalder Dockray nu København for sit hjem. Dockray er en publikums favorit på den australske festivalscene, og har bredt i USA og Europa.

Ved sin side har han i dagens anledning guitaristen Rune Højmark, der i mange år optrådt flittigt som sideman på den danske blues- og folkscene.

 streg sort

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes