SIX FOOT STOMPERS - musikstil med rødder i New Orleans og Dixielandjazz. 

Musik på Underhuset med Fire Halve 

Ovenpå sidste års succes vender Familielørdagen tilbage til Børnekulturfestivalen 2019 - lørdag den 25. maj kl. 10-13. 

Det er nu 6. gang, at Næstved Outdoor Festival sætter fokus på de mange muligheder for friluftsliv, vores område byder på. I år har Spejder Sport-drengene fra Axeltorv, sammen med en hær af lokale ildsjæle, sat alle sejl til for at skabe et endnu bedre arrangement, der igen i år fokuserer på at inspirere børnefamilier til at bruge mere tid i naturen.

Næstved Kunstforening, Sct Peders Kirkeplads 14 C, 4700 Næstved inviterer lørdag den 25. maj kl.13 - 16 til fernisering af Grønland - KIMIK. Udstillingen åbnes af formand for den grønlandske forening Arsarnerit i Næstved Else Fontain. Velkomst og lodtrækning kl.13.30

Der bliver åbnet op for stærke tilbud og aktiviteter, når elektronikkæden Blue City inviterer til Fars Dag fra 28. Maj – 5. Juni. Tag børnene under armen og kom ned i butikken, for at fejre vores allesammens far med spil fra dengang ”far var ung”. 

Næstved Svane Apotek vil gerne invitere Jer til en kundeaften med det lækre franske hudplejemærke Caudalie ‪onsdag d. 29 maj fra kl. 18-20.30‬

Kom med på en spændende byvandring igennem Næstved, hvor vi sætter fokus på en af Næstveds vigtige familier. 

Kom til markedsdag i Næstved City. Markedsboder med outlet fra lokale butikker, stor hoppeborg og livemusik, skal nok få det til at syde af hyggelig markedsstemning på Axeltorv.

Musik på Underhuset med Players

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes