For nu femte år i træk kan man nyde et godt glas vin under åben himmel, når Næstved Cityforening inviterer til Vinfestival fredag den 6. september 2019 kl. 16.00 - 22.00

Med et ungt sprudlende hold med Jesper Søgaard i spidsen, glæder vi os til at byde indenfor på Menstrup Kro. 

Som vanen tro åbner Die Herren efterårssæsonen i Spillestedet Vershuset og 7. september står de atter klar. 

Blues Caravan er tyske Ruf Records’ faste koncept med tre af pladeselskabets kunstnere, der sendes på fælles turné rundt i Europa og USA. Konceptet har eksisteret siden 2005, hvor det var Candye Kane, Sue Foley og Ana Popovic, der rejste med karavanen. 

Succesen fra tidligere år gentages, når Sct. Jørgens Jazzklub igen inviterer jazzvenner fra fjern og nær til den traditionelle JAZZFEST med Street Parade igennem bymidten og med fire fantastiske orkestre, lækker buffet, dans, fest og masser af hygge i Gl. Ridehus.

Tjek denne 1 minuts video med Thorbjørn Risager & The Black Tornado - så er du ‘klædt på’ til en super musikalsk liveoplevelse i Spillestedet Vershuset:
https://youtu.be/OxeWk5UUOWU 

The Doors Alive er af mange udnævnt som verdens bedste The Doors-tributeband. De er fra England og besøgte Danmark for første gang sidste år, hvor de imponerede med deres præcise og stemningsmættede hyldester til forlægget. På utallige opfordringer vender de nu tilbage, blandt andet med en koncert i Spillet Vershuset i Næstved. 

Til toppen
Sms- og mailservice

Tilmeld dig Næstved Citys mail- og smsservice

* Skal udfyldes
 
 
 
 
 

Kopi af Kopi af byensbedste NE 1